vrijdag 11 november 2016

Bio honing

In het novembernummer van Öko-test was de honing aan de beurt. Hieronder ziet u een vrije vertaling. Honing is het spiegelbeeld van de natuur waaruit zij wordt gewonnen. En zo gaat er, al naar gelang de herkomst van de honing , ook glyfosaat en gentechniek in de pot.


Het goede nieuws is dat we acht . Als je besluit geen geraffineerde suiker meer te eten, denk je wellicht aan honing als vervanger.

Honing is op zich een natuurlijk product, maar je moet er wel mee oppassen. De NIET biologische honing is namelijk lang niet altijd zo natuurlijk, soms is er zelfs suikerwater aan toegevoegd. Dan zit je alsnog suiker te eten.


Al onze producten worden grondig gecontroleerd door diverse Europese overheden. Onze biologische producten zijn gecertificeerd onder het nummer BE- BIO -02. Dit is de vernieuwde website van Gekruid.


Biologische honing - keurmerk. Staatsecretaris Dijksma Staatssecretaris Dijksma van Economische Zaken heeft een voorstel voor certificering van biologische bijenhouderij in Nederland . Wist je dat we ontzettend veel verschillende honingsoorten hebben?

Ze smaken allemaal weer verschillend en, net zoals bij wijn, combineren ze goed met verschillende gerechten. Probeer dus ook eens een ander type honing dan je gewend bent. Je maakt nooit een verkeerde keuze:. De honing voldoet dus aan de strenge eisen van het biologische (EKO) keurmerk en is gebaseerd op de principes van eerlijke handel (Max Havelaar keurmerk).


Dé online winkel met gezonde honing en biologische producten! Natuurzuivere Nederlandse honing rechtstreeks van de imker. Dat is wat je hier online kunt bestellen. Alle unieke smaken zijn van de beste kwaliteit!


Onze honing is gegarandeerd zonder toevoegingen nooit verhit. In honing uit de supermarkt . De geur is dierlijk en puur en smaakt licht naar ceder. Onze testers beoordeelden onderstaande drie bloemenhoningsoorten beter: - ALDI: Bijen Honing voor €60 . Deze honing is de duurste uit de test. We zijn heel blij dat we jullie dertien soorten honing van de Spaanse imkerij Bona Mel kunnen presenteren!


Deze biologische honing komt namelijk volledig uit Europa en dat past bij ons uitgangspunt om producten van zo dichtbij mogelijk te halen. Bij honing is dat niet gemakkelijk, want het grootste . De bijen overwinteren natuurlijk, dus niet op water met geraffineerde suiker, maar op eigen honing. Doordat biologisch gehouden bijen niet zijn bijgevoerd met suikerwater en de honing koud verwerkt wordt, is biologische honing veel uitgesprokener van smaa.

Deze bloemenhoning wordt geoogst door kleine imkergroepen. Oxfam een eerlijke handelsrelatie heeft. Wat in de Europese wetgeving staat is dat de nationale overheden gebieden moeten afbakenen waarbinnen het oogsten van biologische honing mogelijk is. In Nederland hebben ze er zich blijkbaar gemakkelijk van af gemaakt en dit aan de imker overgelaten. Ook zo in Vlaanderen: de Vlaamse overheid heeft deze . Bestel De Traay Imkerij Acacia Honing Bio online via de nieuwe site.


Gratis verzending vanaf €20!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.