vrijdag 25 november 2016

Boerderij landvreugd schiedam

Boerderij landvreugd schiedam

Een mooie boerderij waar je met gemak met 1(maar ook met 25) mensen in het weekend kunt feesten en eten. De huisgemaakte buffetten van Sjanie zijn een lust voor het oog en bijzonder smakelijk. Een verhuiswagen hoeft daar niet aan te pas te komen.


Boerderij landvreugd schiedam

We schuiven twee deuren op”, zegt voorzitter Richard Spruit. Scoutinggroep Tono is hierdoor ernstig gedupeerd. Vannacht brandde het koetshuis van boerderij Landvreugd uit. Bij daglicht blijkt de schade enorm.


De meest volledige site met ruim 66. Het is onderdeel van de voormalige boerderij Landvreugd. Ondanks dat het midden in de stad ligt, hebben we genoeg ruimte dankzij.


Boerderij landvreugd schiedam

In de wijk overheersen flatgebouwen van en lagen. Groenoord is gebouwd in de jaren zestig. GESCHIEDENIS VAN DE ARCHIEFVORMER. Niet tegen de natuur in werken, maar de natuur voor je laten werken. Dat wilde Huib Sneep ons laten zien tijdens het bezoek op september aan de permacultuur voedselbanktuin bij boerderij Landvreugd in Schiedam.


De voormalige herenboerderij Landvreugd ligt op de ideale plek voor wie een afgeschermd stukje natuur wil combineren met een goede bereikbaarheid en prima voorzieningen. Hierdoor is ´t Koetshuis. Ook leest u hier de krant die wekelijks in Schiedam en omgeving huis -aan-huis verschijnt. Kleutertehuis in Schiedam. In een klaslokaal zitten kleuters elk op een stoeltje met leuningen achter tafels die in rechte rijen staan.


De drie kleuterjuffen staan vooraan in het lokaal. Op het bord zijn tekeningen gemaakt. De kinderen kijken vol verbazing naar de fotograaf.


De brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg naar de naastgelegen boerderij Landvreugd. De politie onderzoekt de oorzaak brand. Volgens scoutingvoorzitter Richard Spruit heeft de politie aanwijzingen voor brandstichting. Op de achtergrond de gashouders van de Gemeentelijke Gasfabriek en de Willem Brouwerschool. Eenmaal bij de juiste plek aangekomen, werd direct begonnen met het blussen van de brand.


Boerderij landvreugd schiedam

Als snel bleek dat het pand niet meer te redden was, daarom deden ze er alles aan om te voorkomen dat het vuur over zou slaan naar de naastgelegen boerderij Landvreugd. Het vuur is inmiddels onder controle . Na enkele maanden van ontwerpen en het juiste sortiment kiezen is de strook grond aangeplant. Vrijwilligers met groene vingers tuinieren voor de Stichting Stadstuinieren Voedselbank Schiedam rond boerderij Landvreugd , op Vijfsluizen en.


Boerderij doorzocht in zaak Abdullah (15).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.