donderdag 24 november 2016

Broodje hamburger maken

Hierbij verklap ik jullie het geheim van het lekkerste broodje hamburger ooit! Vroeger maakten wij het gehakt aan met een zakje hamburgerkruiden. Big mac, Broodje hamburger, Broodje hamburger en broodje hamburger.


Ontkorst de sneetjes brood en verkruimel ze (in de keukenmachine). Breng op smaak met peper en zout.

Vorm van het gehaktmengsel, gelijk aan het aantal . Hoe bouw je het klassieke broodje hamburger ? Ik laat het je zien tezamen met het recept. Stel de burgers samen door een kwart van de burgersaus op de onderkant van een broodje te smeren en het broodje te beleggen met een burger met bacon en kaas, en een kwart van de uitjes en augurkjes. Besmeer de bovenste helft van het broodje met een theelepel ketchup en druk hem stevig op de onderste helft. Zo een met een perfect gegaarde burger, waanzinnige saus en een krokant maar toch zacht broodje ? Yep, die gaan we maken vandaag!


Hamburgers maak je gemakkelijk zelf, met gehakt en kruiden.

Heerlijk op een knapperig (geroosterd) broodje , bijvoorbeeld een Italiaanse bol, geserveerd met sla, ui, tomaat en avocado en saus naar keuze. Het lekkerste recept voor Broodje hamburger vind je bij njam! Ontdek nu meer dan duizenden smakelijke njam!


Soms is er even niets lekkerder dan een stevige hamburger – liefst met een groot bord friet ernaast. Als je gezonder wilt gaan eten, is een uitgebreid bezoek aan de McDonalds echter niet de verstandigste keuze. Gelukkig maak je met deze tips heel makkelijk zelf een gezond broodje hamburger ! Het was alweer een tijdje geleden dat ik zelf hamburgers had gemaakt. Omdat ik gisteravond alleen thuis was met mijn zoontje vond ik dat een mooie gelegenheid er weer eens eentje te maken.


En het werd en wel heel erg lekker broodje hamburger , gemaakt van goede biefstuk en op zelfgemaakte . Dit is geen beschrijving van de hamburger die bij de meeste mensen van de barbecue af komt. Niet vaak staat bij ons een broodje hamburger op het menu. Bekijk het recept voor gezonde hamburgers op Voeding-en-fitness. Tijd om de broodjes hamburger te maken. Begin met een broodje en leg hierop wat sla.


Vervolgens komt de burger, gevolgd door de saus, tomaat en ui. Maak af met een broodje.

Steek eventueel nog een prikker door het geheel heen om alles bij elkaar te houden. En klaar zijn je gezonde mini broodjes hamburger ! Bij het maken van de hamburger moet je een beetje rekening houden met de grootte van je broodje. Of juist niet, is misschien ook wel leuk. Ondertussen zet ik de grill aan. Maar je kunt ze ook gewoon in een pan bakken.


Kneed het rundergehakt met de Italiaanse kruiden, het beschuitkruim en het ei en breng het op smaak met peper en zout. Een ouderwetse tafelgrill. Vorm met de hand een hamburger van het gehakt. Steek met een rond vormpje het midden eruit.


Het uitgestoken rondje kneed je steeds weer door de rest van het . Helaas staat het broodje hamburger niet bepaald bekend als gezond voedsel. Maar wij geven je enkele tips om een gezond broodje hamburger te maken ! De beste hamburgerbroodjes bak je zelf. Met dit recept maak je mooie gele, zoete broodjes op basis van karnemelk, ei en boter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.