woensdag 16 november 2016

Caso wineduett touch 21 review

Mooie compacte wijnkoelkast. Snel op temperatuur en geeft weinig geluid. Jammer dat je niet door het glas kunt kijken, dus pronken met je wijnen is er niet bij.


Wel grappige blauwachtige verlichting. CASO WineDuett Touch - Wijnklimaatkast - flessen. Bewaar je wijn op een stijlvolle manier met deze Caso Wijnklimaatkast WineDuett Touch 21.

Deze koeling is zeker aangebleven. Ik raad dit product aan. Voor de prijs een ideale.


Mocht je nog niet een al te grote verzameling wijn hebt opgebouw dan is het begrijpelijk dat je niet direct al te groot wilt uitpakken. Uiteindelijk is een wijnkoelkast ook een redelijke investering. De Touch is van goede kwaliteit, . CASO Germany WineDuett Touch - Prijzen vergelijken.


Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Uitvoering: wijnkoeler .

Heb je dit product voor 16:besteld? Je bestelling kan dan de volgende . Caso WineDuett Touch Wijnkoelkast - flessen. Specificaties, Tafelmodel zonder vriezer.


Populaire specificaties . Die Weinkühlschränke WineDuett Touch sorgen jetzt für eine noch komfortablere Temperierung des Weines. Mit der innovativen Sensor- Touch -Bedienung können Temperiereinstellungen vorgenommen werden, ohne die Tür zu öffnen. So erhält man die gewünschte Temperatur für max.


Het vermogen van de Wineduett Touch is 1Watt en met een energieverbruik van 2kilowattuur valt hij in energieklasse C. De koelkast is fluisterstil met een. Binnen drie werkdagen in huis zonder. Caso wijnkoelkast met touch panel voor flessen. Luxe en uitermate stille wijnkoelkast met touch panel.


Bekijk alle specificaties. Heb jij de WineDuett Touch gekocht? Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Koelkast van Caso te kopen. Review je product op BesteProduct.


Zoveel redenen om een review te schrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.