maandag 14 november 2016

Celestial thee

Thee is een van de meest gedronken dranken in de wereld – en toch bestaan er nog veel raadselen rondom thee. Wist u bijvoorbeeld dat groene, zwarte en witte thee allemaal afkomstig zijn van dezelfde plant? Ze zijn allemaal afkomstig van de camellia sinensis-struik, maar de manier waarop ze na het oogsten . We blend our teas using the finest herbs, teas, spices and botanicals available, and we lovingly package them in engaging , . De beste thee artikelen thuisbezorgd of ophalen.

Online heeft u de keuze uit de verschillende smaken thee , wij zorgen ervoor dat u daar vlot de beschikking . Hoewel ik meer een koffiedrinker ben, hou ik ook wel van een kopje thee op zijn tijd. Ik hield bijvoorbeeld niet van groene thee , totdat ik wist hoe ik het goed moest zetten en ik een kwalitatief goede groene . Er worden geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen aan toegevoegd en gegarandeerd vrij van bestrijdingsmiddelen. U proeft echt het verschil.


Verpakt in mooie doosjes met origineel kunstwerk maakt het ook een mooi cadeau. Meer dan producten Online op vooraad.

Bestel Voor 22:0 Morgen in Huis. Suiker duikt tegenwoordig overal in op. Dat betekent dat de ingrediënten puur natuur zijn, geen suiker bevatten en . Mijn favoriete thee is groene thee , maar daar heb je natuurlijk zo veel varianten van.


Inclusief de nieuwe smaak: Peach. Aan de basis van deze lekkere kruidenthee ligt de aloude blend van kalmerende kamille, pepermunt en andere kruiden die voorkomen in onze geliefde Sleepytime blend. Their annual gross sales are approximately $1000000. Enjoy our herbal, green, wellness, red and chai teas! De vruchten spatten van de verpakking, maar wie de kleine lettertjes leest ziet het dat het alleen om fruitaroma gaat.


Ze hadden het al bij de natuurwinkel waar ik als kind kwam. De opvallende verpakkingen blijven goed in je hoofd hangen zoals de verpakking met het snoezige slapende beertje ( Sleepytime) en die met de draak, (Tension Tamer). Sommige mensen kijken er . Celestial seasonings thee ken ik al heel lang.


Je maakt keer kans op een pakketje (t.w.v. € 150) met daarin twee doosjes Sleepytime thee , een theedoosje en een leuke mok. Vul onderstaand formulier in en maak kans. Je moet ingelogd zijn om dit .

Slaap, ik zou willen dat ik daar wat meer van zou krijgen. Zeker in de druktes van afgelopen schoot mijn nachtrust er enorm bij in. Natuurlijk kies ik er zelf voor om laat naar bed te gaan, maar als dan ook nog eens de vermoeidheid uit blijft en je uren wakker ligt . Ik verlang dan echt naar warme drankjes. Thee , koffie of warme chocolademelk hmmmmm.


Buiten is het koud en binnen heb ik het ook niet altijd warm helaas. Een dikke trui, sokken en een warme plaid helpen natuurlijk! Deze thee is de caffeinevrije versie van een thee die in India erg populair is. Laat je meenemen naar de andere kant van de werel ga op ontdekkingsreis met… € 25. CS Cinnamon Apple Spice.


Want die thee drink ik ook gewoon overdag (rebel!) en dan word ik ook niet slaperig. Het komt vooral doordat ik nu weg ben .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.