woensdag 9 november 2016

Espagnolet nemef

Het is slechts een kwestie van het plaatsen van de meegeleverde accessoires. Hak- en breekwerk wordt hiermee voorkomen, waardoor . Geschikt voor stangen tot 9mm. Gelijksluitend of verschillend sluitend met uw huidige sleutel uit te voeren. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen zodat ze zelfs een verfraaïng in het kozijn kunnen zijn.


Een espagnolet is een sluitwerk met een stang die je met een hendel dichtklap.

Ze zijn vaak op kiepramen en openslaande ramen te vinden. De ene dag bestel de andere dsf aangekomen. Makkelijk te monteren en stabiel in het gebruik. Nemef is een goed product. Ja,: Ik beveel dit product aan.


Prijs-kwaliteitverhouding. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Eenvoudig online bestellen.

Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Voor zware openslaande deuren. Greep gietijzer, verzinkt.


Op werkdagen voor 17:bestel volgende dag in huis mits op voorraad. Gratis bezorging voor bestellingen (in NL) boven € 5-. Met geleiders en hoeksluitplaten.


Kast, achterplaat en sluitgarnituur staal, verzinkt. Vandaag voor 13:uur besteld morgen geleverd. Bekijk vestigingsvoorraad. Toevoegen aan klus Bewaren Bewaard. Maximaal drie producten . Espagnolet met paniekfunctie.


Staal verzinkte kast uit één stuk getrokken, aluminium Fgeëloxeerde greep. Toe te passen stang 130. Kastafmetingen: 97x40xmm.

Beveiliging door middel van. Annuleren Alle afbeeldingen weergeven. Hier vindt u verschillende espagnolets. NIKO deurkrukspecialist. Kast en sluitgarnituur staal, verzinkt.


Met geleiders en hoeksluitplaten. Rechts en links bruikbaar. De krukespagnolet is toepasbaar op links en rechts draaiende ramen en deuren.


Geleverd als krukespagnolet inclusief hoeksluitplaten, geleiders, bevestigingsmateriaal en duidelijke montagehandleiding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.