maandag 7 november 2016

Etna t4404trvs

Deze afzuigkap van ETNA is een blikvanger in iedere keuken. De schouwkap is voordelig, maar daardoor niet minder stijlvol. Hij is voorzien van heldere halogeenlampen en heeft druktoetsen.


De gemotoriseerde afzuigkap ondersteunt recirculatie. Daardoor kunnen de kookdampen worden gefilterd met een koolstoffilter . Je kunt kiezen voor zowel luchtafvoer naar buiten of voor recirculatie om energie te besparen in huis.

Met een minimaal geluidsniveau van decibel heb je geen last van harde geluiden tijdens het koken. De afzuigkap heeft een breedte van centimeter en past daarom ook in kleinere . Hierdoor heb je geen afvoer naar buiten nodig. De opgezogen lucht komt gezuiverd terug in je keuken terecht. Handig, want zo gaat er ook geen warme lucht verloren.


De Etna afzuigkap voert 3m³ . Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!

Binnen werkdagen leverbaar indien voorradig bij leverancier. Maak uw keuken af met deze afzuigkap van ETNA. Hij is geschikt voor zowel afvoer naar buiten als recirculatie.


Hij heeft drie snelheden en draait op thermisch beveiligde motor. Hij voert de lucht af via de bovenzijde. Via recirculatie maakt hij. De koolstoffilter filtert de kookdampen en blaast weer schone lucht de keuken in.


In deze how to video laat een ETNA monteur zien hoe je eenvoudig het is om een ETNA afzuigkap te. Voorzin van twee aluminium cassettefilters, verlichting en èèn thermisch beveiligde motor. Schouwkap geschikt voor afvoer en recirculatie. Rvs nl model jaar garantie - etna schouwkap 60cm 330m. Hier vindt u alternatieven welke u voordelig koopt bij De WitgoedPartner.


Voor 22:bestel morgen in huis! Ruime keuze aan diverse modellen in alle soorten en maten. Voor elke situatie hebben we de juiste afzuigkap. Indien gewenst installeren wij bij u thuis.


Bekijk de folder actie van Expert en koop direct met korting in de winkel.

Avec un niveau sonore minimal de décibels, vous ne serez pas gêné par le bruit pendant la cuisson. Vous pourrez ainsi plus facilement vous concentrer sur la préparation compliquée de votre ragoût. La hotte aspirante a une largeur de centimètres et . Kook en bak accessoires eenvoudig en online op VERGELIJK.


Kom naar onze website en vind de beste kook- en bak accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.