dinsdag 15 november 2016

Gekleurd glas keuken

Het glas is hittebestendig en makkelijk schoon te maken. Doordat er steeds meer mogelijk is met glas wordt de keukenachterwand niet alleen om zijn functionaliteit gekozen maar ook om het design. Een dekkend gekleurde keukenachterwand geeft een keuken een hele andere look!


Je bevestigt de keukenachterwand. Welkom bij onze keuken achterwanden configurator.

Volg de stappen en u kunt zelf uw glazen keuken achterwanden samenstellen in elke gewenste RAL kleur. Voordat uw begint verzoeken wij u dit even goed door te lezen. Een op maat gemaakte glazen keuken achterwand is een strakke en trendy oplossing om uw keuken de extra luxe uitstraling te geven die het al jaren verdient.


Niet voor niets zijn glazen. Lacobel gekleurd glas kan alleen niet toegepast worden achter een kookplaat, omdat deze ruit ongehard is. Dan dient u te kiezen voor . Met een glazen keukenachterwand maakt u uw keuken in één keer mooi af.

De hier getoonde glazen keukenachterwand is van 6mm gekleurd gehard glas. Wat grootte en afwerking betreft kunt u de keukenwand geheel op uw wensen laten afstemmen. U kunt kiezen voor een transparante keukenwand of een keukenwand met een kleurtje.


Er zijn ontzettend veel mogelijkheden wat betreft de kleuren en dessins. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor mat glas, gekleurd glas en er . Gekleurd keukenglas is gehard glas dat wij spuiten in de gewenste kleur en dat geplaatst wordt op de achterwand van een keuken. Een groot voordeel van onze glazen keuken achterwanden is dat ze in vrijwel alle kleuren . Wij hebben ons gespecialseerd in glazen keukenwanden.


Een achterwand van glas geeft jouw keuken een strakke uitstraling en is makkelijk in onderhoud. Glazen keuken achterwanden op maat voor uw keuken , mogelijk in alle RAL en NCS kleuren. Keuken achterwanden van MGD zijn gemaakt van 6mm gehard glas.


Gelakt of geëmailleerd in dekleur naar wens. U kan ook kiezen voor (acide) mat glas voor een dof effect. De glaswand in uw keuken en de spatwand in glas in uw badkamer hebben een unieke, strakke look, dankzij hun naadloze afwerking.


Uw Glassdesign - glazeniers creëren in eigen atelier uitsparingen in uw glazen muurbekleding op maat van uw stopcontact, douchekraan of ander inbouwelement.

Op zoek naar een glazen spatwand? Offerteaanvraag duurt nog geen minuut! Uw keukenachterwand van gekleurd gelakt glas bestellen - √ In iedere RAL kleur √ Voordelig √ Achteraf betalen √ Top kwaliteit √ Snelle levering.


In een keuken wordt immers . Veiligheids gekleurd gelaagd glas. Mooiste keuken achterwand van glas: Fotoprints, gekleurd glas , magnetische wanden, geïntegreerde led-verlichting. U kunt het zo gek niet bedenken, wij maken het. Met een gekleurde glazen keuken achterwand maakt u uw keuken in één keer mooi af. Geschikt als spatscherm.


Leverbaar in elke RAL kleur. Volledig op maat gemaakt. Vervang tegels in je keuken of badkamer door een glazen spatwand in gekleurd of gelakt Colorglas.


Mooi, strak, onderhoudsvriendelijk en veilig. Wij leveren allerlei soorten gekleurd glas. Wij u het voordeel van een uitermate korte levertijd en keuze uit 20. Onze gekleurde glasplaten kunnen bijvoorbeeld prima toegepast worden als achterwand gekleurd glas badkamer van de keuken , douchewan meubelpaneel, gevelelement of als . Bij dit project gaf de klant aan dat hij om esthetische redenen glas wil gebruiken als keukenblad.


De glazen plaat moest deel uitmaken van het design van de keuken. De klant ging met ons advies mee en geniet inmiddels van een prachtig .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.