donderdag 24 november 2016

Gratis computercursussen rotterdam

Gratis computercursussen rotterdam

Voor de volledige belastingaangifte of advies bij het invullen kunnen Rotterdammers in de Centrale Bibliotheek, Bibliotheek IJsselmonde, Bibliotheek Hoogvliet en Hogeschool Rotterdam (Museumpark) gratis een afspraak maken. De belastingspreekuren worden verzorgd door studenten en vrijwilligers. Kunt u nog niet met een computer werken en wilt u dit graag leren? Meldt u zich dan aan voor een computercursus ! Op zoek naar computercursus in Rotterdam ? Via de Rotterdam -pagina van computercursus vind je de computercursus in Rotterdam die u zoekt.


Gratis computercursussen rotterdam

Leercentrum Stads Studie Centrum Bibliotheek Rotterdam is dé plek waar u terecht kunt voor computercursussen voor beginners en iets gevorderden. Ook hebben we een wekelijks inloopspreekuur waar u terecht kunt voor (korte) vragen over uw mobiele apparaat. Ook als u onzeker bent over een ontvangen e- mail, een . De Leercentra bieden kleinschalige en betaalbare cursussen en workshops. De vrijwillige docenten zijn zelf ook senior.


Volg een computercursus bij SeniorWeb! Berkel en Rodenrijs - Bergschenhoek - Bleiswijk - Lansingerland - Rotterdam - Eindhoven - Lelystad - Maarssen - Utrecht Groningen - Friesland . In bijna iedere baan zijn computervaardigheden een must om goed te kunnen functioneren. Als professional heeft u kennis en kunde nodig om goed te kunnen werken met de meest gebruikte software op kantoor.


Met deze praktijkgerichte cursus leert u hoe te werken met Windows en krijgt u in relatief korte tijd alle . Van Windows tot Mac, allerlei cursussen bieden wij aan. Als je de Nederlandse taal spreekt kun je meedoen in de maatschappij. Daarom biedt DOCK verschillende taalactiviteiten. In Charlois biedt DOCK Nederlandse les voor groepen beginners en gevorderden.


De cursus duurt van september tot juni, met onderbrekingen tijdens de . Wilt u graag leren hoe u Word kunt gebruiken? Of wilt u weten hoe u het beste een e-mail kunt opstellen en versturen? Tijdens deze bijeenkomsten leert u kennismaken met de basisprogramma's van de computer, zoals Wor Tekstverwerker, e-mail en Paint. We leren u de basis, zoals . Betaalbare cursus Excel, Wor Powerpoint, Access en Outlook in omgeving Rotterdam.


Gratis computercursussen rotterdam

Rotterdamse Volksuniversiteit. Computercursus voor beginners. Goede en betaalbare cursussen voor iedereen. Ook voor UWV kansberoep trajecten, UWV voucher, typecursus en cursus Wordpress. Week bij de Bibliotheek Schiedam.


Korenmuziekconcert, cursus fotoboek maken, Breinbegrip, Digitaal spreekuur in De Brug, Cursus Klik en Tik en expositie. Klik hier voor het totale nieuwsoverzicht. Geef je op voor de nieuwsbrieven en blijf gratis op de hoogte van de . U dient wel lid te zijn van wijkvereniging de Nieuwe Nachtegaal. Excel Cursus in omgeving Rotterdam , Serasta Trainingen Rotterdam voor een cursus Excel basis of een cursus Excel gevorder cursus Word maar ook voor een cursus Nederlands of Engels.


Gratis computercursussen rotterdam

Wij geven MS-Office cursussen, zoals een cursus Excel basis, Excel gevorderd of Excel expert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.