dinsdag 22 november 2016

Imetec boenmachine

Imetec boenmachine

Imetec Superplate boenmachine is een degelijke boenmachine (met twee schijven) voor particulier gebruik. Hiermee maakt u in een handomdraai uw olie- of wasvloer weer als nieuw. De boenmachine is compact en heeft een modern Italiaans design. Gaat u voor gemak en een schitterend resultaat, dan kiest u voor de . Ideaal om mee te boenen.


Imetec boenmachine

Dit nieuwe model boenmachine is uiterst compact en ideaal voor huishoudelijk gebruik. Door zijn inschuifbare steel en 2schijfs oppervlak neemt deze weinig ruimte in beslag. Met zijn geringe werkhoogte van slechts 11cm past hij gemakkelijk onder meubels.


De IMETEC SUPERPLATE is de boenmachine voor jaren boenplezier. De machine is voorzien van frontverlichting,een sterke 500Watt motor en een ingebouwde stofzuiger. Gewicht: 13kg,Geleverd inclusief inboenborstels,uitboenb. Imetec superplate boenmachine is een degelijke boenmachine (met twee schijven).


Borstels om de boenwas aan te brengen zwarte borstels om de was op te boenen 3. Verwisselbare boenschijven voor boenmachines. Boenmachine voor parket IMETEC Superplate met borstels Weinig gebruikt. Floormac PE3boenmachine.


Voor het opbrengen van alle soorten polish voor gelakte vloeren. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor boenmachines aanbied. Om de uitstraling van uw houten vloer, laminaat of pvc-vloer te behouden en een lange levensduur te . Resultaten van zoekmachines! De witte Pad (zeer fijn) is geschikt voor het glanzend boenen van wasvloeren en uitpoetsen van vloerolie. Maiburg inch (1cm) boenschijven voor o. De rode Pad (fijn grof) is geschikt voor het mat boenen van . Houten vloer kopen Hoogezand Vloeren Lifestyle Roden vloerenlifestyleroden.


Vloeren leggen kunt u zelf doen of professioneel laten veraart-houtenvloeren. Krassen in houten vloer verwijderen Casius casius. Houten parketvloer opnieuw leggen Gratis offertes . Het is dan ook niet bekend wat gebruikers voor dit product voelen. Bovendien is het sentiment in de reviews op online media in het algemeen neutraal. Daarom heeft de beoordeling voor dit artikel het volgende sentiment: . Deze excentrisch roterende éénschijfsmachine is beheersbaar voor iedereen.


Tweedehands aanbod voor boenmachine. Schuurmachine schrobmachine boenmachine weinig gebruikt gelijk nieuw merk nilfisk weg wegens aankoop grotere boenmachine. Bestel direct jouw Imetec onderdelen en accessoires onderdelen en accessoires.


Imetec boenmachine

Alle Imetec onderdelen en accessoires en mits op voorraa morgen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.