maandag 21 november 2016

Koffiemachine onderhoud amsterdam

Koffiemachine onderhoud amsterdam

Al vele jaren zijn wij, als onafhankelijk reparatiebedrijf, in staat om het noodzakelijke onderhoud en reparatie aan uw kostbare espressomachine uit te voeren. Voor meerdere espresso-speciaalzaken voeren wij alle (garantie) reparaties en onderhoudsbeurten uit. Ons team van enthousiaste en vakbekwame monteurs staat . Service espresso- en koffiemachines. Wij brengen de machine naar de.


Koffiemachine onderhoud amsterdam

Buiten de reparaties om verkopen wij ook espresso machines. Het kan voorkomen dat je koffiemachine of espressomachine een storing heeft of kapot is gegaan. Amsterdam is tevens de grootste stad van Noord – Holland.


Gelukkig kun je met de onderhoudsproducten van Eccellente. De espresso reparateur, willem pasteuning vakkundige reparaties en onderhoud aan uw espressomachine tegen scherpe tarieven. Als onderhoudsmonteur van koffiemachines heb ik jarenlang ervaring.


Koffiemachine onderhoud amsterdam

Koffiemachine vacatures. Je bent van harte welkom bij onze espresso servicedienst. CasaBarista is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van piston espressomachines. Wij servicen geen volautomatische espresso apparatuur. Voor reparatie van uw espresso apparatuur onder garantie: neem aub rechtstreeks contact op met de Barista shop . Het is belangrijk dat jura koffiemachines goed onderhouden worden, 2de hands machines zijn vaak niet goed meer ook al lijkt het prijsverschil in eerste instantie aantrekkelijk, vaak loont het niet meer om deze machines nog een servicebeurt te . Ons servicegericht team zorgt voor tijdige bevoorrading van alle ingrediënten en ons onderhoudsteam komt bijtijds bij u langs voor onderhoud aan uw espressomachines.


Espressomachine reparatie. Wij leveren in héél Nederland! Hieronder een deel van onze koffiemachines. Bekijk het gehele assortiment. Onderhoud van koffiemachines en espressomachines.


Koffiemachine onderhoud amsterdam

Veel gehoorde klacht van liefhebbers van een heerlijke espresso, ristretto of welke koffie variant dan ook zijn de gepeperde rekeningen die men ontvangt voor onderhoud of reparatie van hun espressomachine die overigens alleen in perfecte staat het beoogde resultaat kan bereiken. De arbeidsloonkosten en prijzen voor . Welkom in de online shop voor koffiemachines van JURA, de volautomaten in beste Zwitserse kwaliteit. Hendriks Coffee is uw leverancier voor koffie op het werk en voor thuis.


Wij voorzien u van de lekkerste koffie en koffiemachines in combinatie met service. Bezoek onze showroom of neem contact op voor de mogelijkheden. Wij zijn tevens geautoriseerd Jura dealer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.