donderdag 10 november 2016

Libanees brood met gehakt

Turkse platbroodpizza met kruidig lamsgehakt. Lijkt me erg lekker, deze ga ik snel proberen, maar ehh waar vindt ik libanees platbrood ? Met gehakt en aubergine-hummus. Libanees platbrood met gehaktballetjes in tomatensaus. Hummus is ook lekker op je boterham, op een toastje of als dip bij .

De aubergine-hummus maak je gemakkelijk zelf. Een gehaktbrood uit de oven dat op een aparte manier gekruid is. Recepten van libanees brood. Op myTaste u kunt 1recepten van libanees brood vinden plus vele duizenden meer.


Het knapperige, maar ook zachte brood. Het kruidige gehaktmengsel waar het mee . Een kleurrijke Libanese wrap in een handomdraai klaar.

Je kunt het brood tegenwoordig gewoon bij de supermarkt verkrijgen. Vervang de kip eens door gehakt of biefstuk. Ik heb deze Libanese kebab voor vrienden en familie gemaakt en iedereen vraagt om het recept!


Foto recept: Libanese kofta. Gehaktbrood uit de magnetron . Meng het gehakt met de geraspte ui, knoflook, dille, kardemom en komijn, en breng verder. Zin in fast foo maar wel gezond? Beleg deze met je favoriete topping . Een platbrood dat je een Libanese pizza zou kunnen noemen, hoewel het ook.


Oef, deze knoflookbroodjes zijn niet alleen onwijs makkelijk om te maken, maar ook nog eens verslavend lekker. Ideaal als snack, voor bij de borrel of naast een. Het ideale weekend-lunchgerecht! Een lekker, snel, makkelijk én gezond gerecht maken?


Hier vind je het recept, ontstaan op een restjesdag, van libanees platbrood met . Steeds vaker zie je Libanese recepten en ook Libanese restaurants verschijnen. Fattoush is een broodsalade gemaakt met pitabrood.

LIBANESE GEHAKTBALLETJES MET YOGHURTSAUS EN PLATBROOD. Deze kofte eet je met zelf gemaakt platbrood. Vermeng in een kom het gehakt met de gekookte rijst, één van.


Lekker met rijst of gierst en warm Turks brood. Gevulde burghulballen met gehakt en pijnboompitten. Pasteitjes met gekruid gehakt en ui.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.