vrijdag 18 november 2016

Tefal wokparty recepten

Tefal wokparty recepten

Met handige ingebouwde opbergruimte voor accessoires en snoer. Gemakkelijk schoon te maken: de minipannetjes kunnen in de vaatwasmachine. Het gratis receptenboek zorgt voor de nodige inspiratie! Bijna alle groenten zijn goed. Misschien ook wat niet voor de hand liggende groente zoals paksoi en tauge.


Tefal wokparty recepten

Ach eigenlijk kan er alles in. Met dit apparaat kun je wokken, maar ook pannenkoeken bakken! Door de anti- aanbaklaag kan je alles goed b. Stond er toevallig laatst bij te kijken! Probleem vind ik alleen dat je alles in die wokpannetjes moet gooien en de wokpan kan maar op plaats staan. Je hebt dus, bij personen, niet de mogelijkheid om een extra pannetjes ofzo erbij te doen.


Zo moet mijn broertje altijd stokbrood . Van klassiek met kip in zoetzure saus tot origineel met braadworst en spruitjes in de wok. Weet jij waarom wokken of roerbakken aanzien wordt als een gezonde manier van koken? Kom meer te weten over de oorsprong van deze kooktechniek en . De pannetjes staan op een plaat met rondjes waar de pannetjes in passen, deze plaat wordt van onderaf verwarmd.


De plaat is ook heel geschikt om eitjes of pannenkoeken in te bakken, die door de ronde inkeping niet van de plaat af lopen. Met minipannetjes met ieder een eigen kleur en gekleurde spatels! Decemberspecial: Feestelijk veel recepten. De bakplaat biedt ruimte voor wokpannentjes die beide zijn voorzien van een anti-aanbaklaag.


Tefal OptiGrill nu een gratis. Hierdoor zijn ze na afloop gemakkelijk schoon te maken. De mini-pannetjes en gekleurde spatels hebben elk een eigen kleur.


Tefal wokparty recepten

Deze wokset heeft vier (smoor)pannetjes met glazen deksels en is voorzien van een receptenboekje. Thermo-Spot Wanneer de stip effen . De bakplaat is ook zonder de wokpannetjes te gebruiken als crepeplaat of bakplaat. Voorzien van afneembare snoer met thermostaat.


Pannetjes- Vlakke plaat- Geïntegreerd crepebakged.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.