dinsdag 22 november 2016

Theehouder losse thee

Theehouder losse thee

De set bestaat uit Theehouders in de vorm van een Aardbei. De houders zijn ook geschikt voor kruidenthee. Verras jezelf of je visite met deze leuke Theehouders.


Theehouder losse thee

Als je deze thee buddy in je glas ziet hangen krijg je gewoon zin om ook even heerlijk in een warm bad te gaan relaxen. In het geperforeerde metalen gedeelte kun je eigen losse thee stoppen. Stop met zoeken en kom naar Etsy, het platform waar verkopers uit de hele wereld hun creativiteit laten zien met handgemaakte en vintage producten! Op Etsy vinden kopers als jij duizenden unieke en betaalbare losse thee houder ! Laten we aan de slag gaan! Koop Losse Thee Houder Zetgroep van Betrouwbare Chinese Losse Thee Houder Zetgroep leveranciers.


Een fijn theemomentje heb je gegarandeerd met Mr. Deze grappige theefilter hangt letterlijk in het water en creëert zo een heerlijk kopje thee ! Een lekker kopje thee op een koude dag kan zo goed smaken. Met de Theepot Birgit met Theehouder kan u snel en eenvoudig een liter thee maken.


Theehouder losse thee

De theehouder is geschikt voor losse thee. Verder is de theepot gemaakt van glas en inox. Kijk dan eens naar deze thee houder. Het heeft de vorm van een lepel.


Dankzij het uitstekende lipje kun je de theezeef aan de rand van je mok hangen, waardoor je thee rustig kan trekken. Deze kun je vervolgens eenvoudig leeggooien en schoonmaken. Theefilter in vorm theepot. Deze dubbelwandige theemokken met modern design. Zijn praktisch in gebruik, de thee blijft warm dankzij de deksel.


Theehouder losse thee

Met losse RVS zeef voor het trekken van losse thee. Laat je bestelling thuisbezorgen of haal hem gratis op in een HEMA winkel. Leuke mokken, theezakjes schaaltjes of andere accessoires voor jouw kopje koffie of thee nodig?


Bekijk ons ruime assortiment op Xenos. Artikelnaam leverancier : BUDDY TEA. Garantie ( in jaren ) : 2. Extra informatie : BPA vrij. Soort product, Theehouder. Categorie, Theezeefjes . Hij is zo gemaakt dat hij met z'n armpjes aan je glas of mok kan hangen zelfs als je ervan drinkt.


Buddy Theehouder Mint groen. Het lijkt of het mannetje een bad neemt in je thee ! Zin in een hartverwarmend kopje thee ? Gooi jij een paar theezakjes in een theepot of laat je losse blaadjes trekken? Alles wat je nodig hebt vind je hier!


Kom ons assortiment ontdekken en binnenkort start je de dag misschien steevast met thee of neem je om een uur of vier pauze met een welverdiend kopje stil geluk. Want bij HEMA vind je alles om het dagelijks leven leuker en makkelijker te maken. Shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje.


Dan wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Ik weet niet goed hoe het werkt. Je kunt er losse thee in doen en dan met een soort drukpers de thee en het water mengen en via de kleine gaatjes aan de zijkant komt de gezeefde thee eruit?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.