vrijdag 18 november 2016

Vintage servies te koop

Koop of Verkoop retro op Marktplaats. Net als een tweedehands fornuis, een frigo en een diepvries of dampkap van bekende merken als Smeg en Kenwood. Ook je kasten zijn snel gevuld: borden, een volledig servies , tupperware… Het staat hier allemaal op jou te wachten.


Soms zelfs volledig gratis. Dan koop je hier voor geen prijs een Senseo .

Zoek je goede adresjes om vintage servies online te kopen ? Wij hadden hetzelfde probleem en gingen voor jullie op speurtocht. Het resultaat: een lijst met de. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Gratis verzending vanaf € 4(Nederland).


Stop met zoeken en kom naar Etsy, het platform waar verkopers uit de hele wereld hun creativiteit laten zien met handgemaakte en vintage producten!

Op Etsy vinden kopers als jij duizenden unieke en betaalbare servies - Vintage ! Laten we aan de slag gaan! Het vertrouwde adres voor het mooiste servies. Alles voor de stijlvol gedekte tafel.


In- en verkoop van servies en serviesdelen. Bestaat uit koffiekan, melkkan, suikerpot, tassen , ondertasbordjes, tas stukje af personen en meer Vintage , grootmoeders tijd Verzending 10€ met verzekering g. Buy Vintage serviezen online now at DaWanda. Een prachtige set om bijvoorbeeld een lekkere hartige taart in te maken.


Servies , winkel en webwinkel in oud servies. De schalen kunnen in de oven gebruikt worden. Deze super leuke voorraadbussen. De voorraadbussen zijn van kunststof. In prachtige pasteltinten.


Een must voor elke vintage keuken! Leslie Vanhecke (29) verzamelt en verhuurt vintage dessertserviezen.

Sierlijke tekeningen, fleurige markeringen en opvallende kleuren. Het servies had in de jaren veertig en vijftig van de vorige eeuw heel wat meer om het lijf dan vandaag. Een simpele mok voldeed niet om op feestdagen koffie of thee te. In Maastricht zijn meer dan 1jaar lang de mooiste serviezen gemaakt.


Klik op het artikel om te zien hoeveel er van in voorraad zijn! Click on the article to see how many are in stock! Mooie set oude Maestricht kop en schotels met gouden randje en roze roosjes. Licht craquelé van het glazuur door ouderdom, van de.


Retail ervaring had hij niet, maar dol op serviezen en toe aan een nieuwe uitdaging, twijfelde hij geen moment toen de zaak te koop kwam te staan. Zoek en vind hier vintage servies advertenties op MarktPlaza.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.