dinsdag 8 november 2016

Znf44x handleiding

Znf44x handleiding

Alleen een erkende installatietechnicus mag het apparaat installeren. Verwijder alle verpakkingsmaterialen. Installeer en gebruik geen beschadigd apparaat. Volg de installatie-instructies op die zijn meegeleverd met het apparaat. Wees voorzichtig met het verplaatsen van het apparaat . Te weinig ruimte in de keuken?


Profiteer van de bereidingsmogelijkheden van een grote multifunctionele oven en een magnetron in één compact apparaat. Ik heb geprobeerd om de tijd opnieuw in te stllen en dat lukte in eerste instantie niet. Herhaalde keren de stroom uitgezet. Nu is het wel gelukt, maar geeft mijn magnetron znf44x de melding safe en kan ik hem niet meer gebruiken.


Wat moet ik doen om dit op te heffen? Ook aan veiligheid is gedacht. Wanneer de oven klaar is met de bereiding van je gerecht schakelt deze automatisch uit. En omdat de oven uitgerust is met kinderbeveiliging krijgen grijpgrage kinderhandjes deze oven niet zomaar open. ZNF44X handleiding ( 45KB) . In tegendeel, een gebraad dat normaal minuten zou nodig . Inbouw-combimagnetron met grill- en ovenfunctie.


Opgegeven inhoud van liter, bruikbare inhoud 3liter. Maximale diameter voor bord of ovenschaal cm. Weinig ruimte in de keuken? Daarnaast is grillen ook een beschikbare optie, waardoor de mogelijkheden van deze combimagnetron zeer groot zijn.


Eenvoudig schoonhouden, niet geheel . Een gebruikershandleiding voor uw Electrolux-product downloaden. Te koop gebruikte zanussi compacte combi inbouwoven znf44x roestvrijstaal zonder gebruiksaanwijzing en verdere accessoires! Coolblue: alles voor een glimlach. Standen - onder- en bovenverwarming - onderverwarming.


Znf44x handleiding

Het bekijken en downloaden van deze Oven handleiding is geheel gratis. Vergelijk magnetrons van o. De kookplaat heeft naast normaalbranders en sudderbrander ook sterkbrander. Volgens de handleiding , zou de baktijd verminderd kunnen worden omwille van de hete- lucht circulatie. Een grote koekenpan, kookpannen en een juspannetje passen . Wees altijd voorzichtig bij het verplaatsen van het apparaat omdat het zwaar is.


Gebruik altijd veiligheidshandschoenen en gesloten schoeisel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.