donderdag 15 december 2016

Direct flush

De nieuwe spoelrandloze generatie toiletten maakt snelle en grondige reiniging mogelijk. De hele pot wordt efficiënt, nauwkeurig en spatvrij schoongespoeld. Een toillet zonder spoelrand is hygiënischer en eenvoudiger schoon te houden.


Gratis verzending, dagen retourrecht en een gemiddelde beoordeling van 9. Villeroy en boch Subway 2. Het voordeel hiervan is dat het spoelwater hoger in het toilet kan komen en er niet uit kan spetteren, terwijl het toilet toch nog makkelijk schoon te maken blijft.

Afhalen in jouw vestiging. DirectFlush CeramicPlus Wit. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen.


Niet compatibel met een aansluiting op drukspoelinrichting ( ook wel bedieningsplaat genoemd) omdat hierbij te veel water vrijkomt en de ophang-WC overloopt. Eenvoudige reiniging en grondige spoeling! Inclusief bevestigingsset SupraFix 2. Alle typen sanitair vind je op BESLIST.

Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Daardoor is het toilet bijzonder snel en eenvoudig te reinigen, omdat kalk en vuil zich niet kunnen ophopen. In de wandcloset is een mooi vormgegeven waterverdeler verwerkt, waardoor het spoelwater direct in de afvoer uitkomt. Vind directflush op Marktplaats.


Bij een toilet met gesloten spoelrand is de spoelrand over het algemeen moeilijk bereikbaar tijdens het schoonmaken, waardoor bacteriën zich op deze plaats . Voor iedereen een voordeel. Daarvoor kijk je op KIESKEURIG. Deze complete actieset bestaat alleen uit A-merk producten van toplwaliteit voor een ongelofelijk lage prijs!


Het wandcloset is voorzien van een softclose zitting. In combinatie met het Geberit Duofix inbouwreservoir . Ook op andere VB producten scherpe netto prijzen. Combi-Pack met softclose quick release zitting. Softclose: dempers in de scharnieren zorgen ervoor dat het deksel van een WC-zitting rustig neerdaald.


Spoelwaterbehoefte: liter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.