dinsdag 13 december 2016

Flame inbouwhaard

Flame inbouwhaard

Kachels en haarden zoals houtkachels, aardgaskachels, pelletkachels, inbouwhaarden , gashaarden,. LIVIN FLAME ELEKTRISCHE INBOUWHAARD NOVILLE. Nu leverbaar, de luxe brede elektrische inbouwhaard Noville.


Flame inbouwhaard

De inbouw electrische sfeerhaard is bijna niet te onderscheiden van een inbouwgashaard. Het grote voordeel van deze inbouwhaard is dat er geen afvoer nodig is, alleen een stopcontact is voldoe. Genieten van knapperend hout en een mooi vlammenspel. Livin flame houtkachel Oslo brengt sfeer, heerlijke warmte en gezelligheid in uw huis.


Het voordeel van houtkachels is dat ze een goede en schone verbranding hebben met een zeer hoog rendement. Adviesverkoopprijs in BTW: € 6900. Stuur door aan een vriend.


Flame inbouwhaard

AlgemeenTechnische eigenschappen Onderdelen (0) . Met een breedte van meer dan een meter is de Noville de breedste inbouwhaard in ons assortiment. De elektrische inbouwhaard Rana is uitgerust met het Optiflame systeem van Faber. Door weerkaatsing van het licht van de lampen in de sfeerhaard wordt een vlambeeld gemaakt.


Deze reflectie heeft een sfeervol en realistische uitstraling. Met de standaard bijgeleverde afstandsbediening kunt u het vlambeeld groter of . Omdat de inbouwhaard en het HD glas onzichtbaar zijn, ligt de nadruk op de dansende vlammen. Het HD glas met tien lagen ontspiegeling reflecteert niet en is daardoor nagenoeg onzichtbaar.


Flame inbouwhaard

Het ontspiegelde glas maakt komaf met de hinderlijke reflectie van invallende lichtstralen. Zo geniet je van een ongeëvenaarde . Inbouwhaard Opti- flame Firebox 6van het merk Faber is verkrijgbaar bij Zitmaxx Wonen. De grootste collectie betaalbare kwaliteitsmeubelen. Een sfeerhaard in de woonkamer.


Bij GAMMA vind je een elektrische kachel, bio ethanol haard of schouw. Check het aanbod online. CreĂŤer je eigen designhaard. Voor een nostalgisch gevoel. Combineer met een inzethaard.


Kies uw eigen vlammenspel. Eyecatchers aan de wand. Bekijk ons assortiment Sfeerhaarden in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen.


De Livin Flame Davos is een elektrische inbouwhaard , recht model, goedkoop in aanschaf, maar een zeer mooie uitstraling. Met LED Houtset en afstandsbediening, verwarming 1. Alle elektrische inzethaarden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.