donderdag 29 december 2016

Flessen steriliseren magnetron

Flessen steriliseren magnetron

Hoi, Ik ben morgen weken zwanger van onze derde. Heb bij de tweede een magnetron sterilisator aangeschaft, van Avent, en gebruik ook de Avent flessen. In de pan uitkoken gaat ook, maar dan moet je er bij blijven.


Ben ik keer vergeten, en toen was de pan droog gekook. En de flessen gesmolten. Hoe lang flessen steriliseren in magnetron? Ik heb via marktplaats een flessensteriliator van Avent gekocht, maar er zit geen gebruiksaanwijzing bij.


Ik weet dat je hem met 2ml water moet vullen, maar weet iemand hoe lang je hem dan in de magnetron moet doen en op welk vermogen? Het is de Avent Express voor flessen. Tot maanden moeten flessen en spenen na elk gebruik gesteriliseerd worden, dus ook wanneer meermaals per dag dezelfde flessen en spenen gebruikt worden. Door te steriliseren worden bacteriën gedood. Reinig dan wel elke dag grondig de flessen en . Op deze manier schakel je binnen enkele minuten schadelijke bacteriën uit.


Flessen steriliseren magnetron

Naast magnetronsterilisators . In de eerste maanden wordt aangeraden de flesjes en eventuele kolf nog te steriliseren. In het verleden draaide deze handeling vaak uit op gehannes met kokend water. Hoe babyflesjes steriliseren ? De babyflesjes van je baby kun je op twee manieren steriliseren : door middel van een magnetron sterilisator of door ze zelf te koken. Als je de flessen of spenen gaat koken is het belangrijk dat je een diepe pan pakt, zodat de flesjes helemaal onder water liggen.


Steriliseer de flessen en spenen eens per tot dagen door flessen minuten in een pan kokend water te leggen en spenen maximaal minuten. Bij een baby hoort voeding geven, en bij voeding geven horen vaak flessen. Doe dat gemakkelijk, snel en goed met de Avent Sterilisator. Waarschijnlijk ken je het advies wel als je een baby hebt: kook de flessen die je gebruikt voor . Met een baby heb je het al druk genoeg en dan moet je er niet aan denken om elke dag die fles te steriliseren. Je kunt een elektrische stoomsterilisator gebruiken, de magnetron of het gewoon op de ouderwetse manier doen: de fles uitkoken.


Extra hygiëne met de magnetron sterilisator. Het steriliseren van de flessen en spenen is niet nodig als je ze regelmatig meeneemt in de vaatwasser, maar de eerste maanden wordt het af en toe steriliseren van de babyfles nog steeds aangeraden als extra hygiëne. Er bestaan daarom magnetronsterilisators, deze . Babyflesjes steriliseren. Bij het voeden van je pasgeboren baby is het van groot belang dat alle hulpmiddelen die je gebruikt schoon zijn.


Leer in dit artikel hoe je de flesjes van je baby het beste kunt reinigen. Hoe steriliseren , de ouders, de flessen ? Je haalt alles uit de pan en laat dit drogen op een (schone) theedoek of een speciaal afdruiprek voor flessen. Wanneer de magnetron klaar is, haal je de flessensterilisator uit de magnetron en maak je hem open. Voor het steriliseren van flessen.


Flessen steriliseren magnetron

Dit artikel staat op onze babyuitzetlijst, bekijk hier de gehele babyuitzetlijst. De clips sluiten het deksel goed af zodat er geen heet water kan worden gemorst als je de sterilisator uit de magnetron haalt. Hou bij aankoop rekening met het type flesjes dat je gebruikt, want meestal zijn bijhorende rekjes aangepast aan zuigflessen van hetzelfde merk.


Het principe van een magnetron -stoomsterilisator is hetzelfde als dat van een gewone stoomsterilisator, wel heeft de microgolfoven meer vermogen waardoor het steriliseren. De Philips AVENT Magnetron Stoomsterilisator biedt je de mogelijkheid onderweg te steriliseren , tot maximaal flessen in twee minuten. Thuis en onderweg steriliseren.


Dit geldt met name voor het schoonhouden van flessen en spenen. Daarom wordt geadviseerd om deze voor gebruik uit te koken om zo eventuele aanwezige ziekteverwekkers te doden. Je kunt meerdere flessen en toebehoren tegelijk steriliseren.


Een magnetronsterilisator is dan echt heel erg handig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.