woensdag 28 december 2016

Gu15da50

Onderbouwvriezer met praktische transparante vrieslades en superVriezen om etenswaren sneller in te vriezen. Goedkoop bij Keukenloods. GU15DASiemens inbouw vriezer kopen? Gratis geleverd en oude apparaat mee retour!


De nummer in vriezers!

Wanneer de temperatuur stijgt geeft de vriezer een optisch en akoestisch alarm af. De superVriezen knop is extra handig om product snel af te laten koelen die net in de vriezer zijn geplaatst. Ook is de vrieskast voorzien van twee . Totale netto inhoud: liter. Mechanische temperatuurregeling. Optisch en akoestisch alarmsysteem.


Sterren diepvriesruimte: Netto inhoud diepvriesruimte: liter supervriezen Transparante diepvriesladen.

Invriescapaciteit: kg . Al meer dan jaar betrouwbaar en goedkoop! Kijk snel en ontdek het zelf. Winkels in Diemen en Gaanderen. Online of in één van onze winkels.


Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Vergelijk vriezers, o. Bestel direct voor de laagste prijs. Hier vind je alles om je nieuwe diepvries te selecteren en direct te kopen. Om smaak en vitaminen te behouden is een snelvriesfunctie een waardevolle functie van een vriezer. Naast de inhou is ook het aantal . Deurmontage, vlakscharnier.


Bewaartijd bij storing, uur. Stel deze gerust aan een van onze experts. Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Uw vraag is succesvol aan ons doorgegeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.