vrijdag 2 december 2016

Keuken franssen

Dankzij onze eigen, interne productie maken we alle materialen perfect op maat. Niet enkel keukens , maar ook maatkasten, binnendeuren en eiken vloeren. Franssen Keukens in Venray en Venlo is de specialist op het gebied van keukens in Limburg, Brabant en Gelderland.


Dan moet u bij Franssen Keukens. In onze eigen ateliers worden alle keukens volledig op maat gemaakt.

Op zoek naar een kwalitatieve keuken op maat van uw leven én uw budget? Marcel Franssen had altijd al een voorliefde voor eik. De drie zonen van Marcel versterkten de rangen en onder de naam F-plus Interieur realiseert het . Dagdagelijkse keukensituaties vervangen perfecte keukens.


Andere keukens in regio Overpelt, Populair in Overpelt. Keukencentrum Franssen verkoopt inbouwkeukens die aan de hoogste eisen op het gebied van design, functionaliteit, kwaliteit, zekerheid en services voldoen. Er zijn nog geen ervaringen over Franssen Keukens.


Uw ervaring toevoegen: schrijf een review.

Vestigingen Franssen Keukens. Hallo, We zijn momenteel bezig aan onze zoektocht naar onze keuken. We willen graag een landelijke keuken maar net dat iets strakker. Granieten werkblad en houten deurtjes.


We twijfelen momenteel zeer sterk tussen Franssen en Goossens. De prijs van Franssen is iets duurder, 1. De Noord-Limburgse keukenspecialist Fransen Keukens heeft haar vijfde filiaal geopend. Een makkelijk bereikbare showroom van 7m² vormt voortaan de uitvalsbasis voor de regio Kempen.


Een centrale locatie waar we bewust voor kozen,” zegt . Franssen keukens verkoopt keukens die aan de hoogste eisen op het gebied van functionaliteit, kwaliteit en design voldoen. Tien jaar later startte zij . Het vijfde filiaal opent vandaag de deuren in Merksplas. Midden in de Kempen”, aldus zaakvoerder Patrick Franssen.


De keukenbouwer heeft al . Een van de langst bestaande keukenspeciaalzaken van Noord-Limburg is Keukencentrum Franssen. Door je iedere dag opnieuw te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.