maandag 13 januari 2020

Smoothie spinazie appel kiwi

Appel Kiwi Spinazie Smoothie. Green Smoothies worden door steeds meer mensen ontdekt en gewaardeerd! Je krijgt er veel goede stoffen binnen waardoor je veel meer energie krijgt.


Begin je dag met een voorsprong! Moeilijkheidsgraad Kosten.

Start de zomer met een heerlijke smoothie ! Maak zelf de leukste fruit -en groentecombinaties, alles naar je eigen smaak. In dit filmpje laat ik je zien hoe je een lekkere en gezonde groene smoothie kunt maken met appel. Wil je wat meer bite in je smoothie , voeg er dan eetlepels havermout aan toe. Deze heerlijke smoothie zit vol met vitamine C en antioxidanten en schijnt goed te zijn voor gezonde luchtwegen. Bereidingswijze smoothie.


Je maakt de appel schoon, de appel hoef je niet te schillen, de schil kan gewoon mee in de blender.

Wel moet je het klokhuis verwijderen en snij je appel in stukjes. Detox ontbijt tip: Avocado kiwi smoothie met appel en spinazie. Voedzaam, lekker detox ontbijt recept vol voedingsstoffen en gezonde vetten. Goed voor je weerstand en makkelijk klaar te maken met een blender en slowjuicer! Of wat dacht je van een lunch smoothie , snel klaar te maken en ideaal voor . Kiwi spinazie smoothie gemaakt van een rijpe kiwi , banaan en een restje spinazie.


Wat vond je van dit gerecht? Geen zin in weer hetzelfde? Geef een verse draai aan je week. Ik vond dat het nu wel tijd was om eens een andere groene smoothie te proberen , eentje die minder zoet is en toch al iets meer naar spinazie smaakt.


Het werd deze combinatie : (veel) spinazie , appel , kiwi , limoen en gember. De spinazie smaakt veel meer door bij deze smoothie , de gember geeft er pit . Haal hierna de schil van de avocado, verwijder de pit en snijd de vrucht in stukjes. Stop het daarna in de blender.


Schil vervolgens de kiwi , de appel en de peer, en snijd ze in stukjes. Voeg het in stukjes gesneden fruit, het limoensap, de verse spinazie , het water en de gemalen ijsklontjes toe aan de blender.

Deze smoothie is lekker zoet en kinderen zijn er dol op. Het recept is voor vier glazen. De citrus helpt om het vet te verbranden, en het hoge watergehalte helpt om je lichaam te reinigen. Hoe maak je het: Alles in de . De dag beginnen met belangrijke vetten uit noten en zuivel, vezels, eiwitten en koolhydraten uit de havermout en yoghurt en een berg belangrijke vitaminen uit spinazie , banaan en sinaasappel.


Deze groene ontbijtsmoothie is een goede start van je dag. Door alle belangrijke voedingsstoffen kunnen je lichaam en geest . Voeg daarom spinazie , rucola of andere groente groenten toe. Daarom mix ik vaak spinazie , komkommer of andere groene groenten door mijn ontbijt smoothie.


Recept van de dag: appel , kiwi , spinazie. Een groene smoothie is een ideaal begin van de dag! Zeker deze lekkere, simpele maar toch o zo voedzame smoothie met avocado, appel , kiwi en limoen.


Laat de schil om de peer zitten, maar verwijder de zaadlijst en snijd in. Toe aan een energieboost? Probeer dan eens deze superlekkere groene smoothie gemaakt van spinazie , kiwi , banaan en appelsap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.