woensdag 7 december 2016

Mitra slijterij

Drankenspeciaalzaken met een enorm assortiment aan dranken. Bestel direct online of bezoek onze slijters. Deze slijterij heeft een enorm assortiment aan dranken en alles dat hier mee te maken heeft, van speciaalbieren tot wijnen.


Heeft u een vraag over het assortiment of wilt u graag geadviseerd worden over onder andere wijnen en bieren? Dan bent u ook op de juiste plek bij . Vergelijk alle drank prijzen en kortingen en doe goedkoop boodschappen.

Voordelig bier, wijn, whisky of sterke drank kopen? Kijk dan snel in onze webwinkel! Of het nu gaat om whisky, speciaal bier, cognac, likeur of wijn, bij ons slaag je altijd!


Hartelijk welkom bij Wijnhandel Westdijk. Mijn naam is Aad Westdijk, eigenaar van deze mooie winkel. Samen met mijn collega Don van Straalen proberen wij u op een plezierige en vakkundige wijze te voorzien van de mooiste wijnen, likeuren, . Onze grote kracht is onze ruime sortering en grote kennis van de producten die wij verkopen.


Bedankt Edwin, Corine en.

Biertjes van Leffe en Hoegaarden. Je vindt de toegankelijke winkels van deze keten overal in Nederland. Openingstijden: maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag, 9. Assendorp is een erg gezellige buurt en heeft een zeer divers winkelaanbod. De slijterij heeft een uitgebreid assortiment, maar staat er iets niet op de plank vraag er naar en in veel gevallen.


De meest volledige site met ruim 66. Mitra drankenspeciaalzaken! Het is nog niet duidelijk of en hoe de franchisewinkels door het faillissement worden getroffen.


Curator Houtman: Wij hebben gisteren uitstel van betaling voor de eigen winkels en de franchisegever . Dat blijkt uit het curatorenverslag. Ongeveer twee maanden voordat het bedrijf faillissement aanvroeg werd de boekhoudfraude ontdekt. ABN Amro, de huisbank, heeft toen besloten geen extra geld in het bedrijf te stoppen, zegt . Ondernemer Wout Smit heeft de zaak toen voortgezet als Slijterij Delfzijl.


De rechtbank heeft het faillissement uitgesproken van Slijterij Tinge BV. De kans dat het bedrijf de deuren opnieuw opent is klein. Enkele medewerkers raken als gevolg van het faillissement hun baan kwijt. Eerder dit jaar moest een .

Dat bevestigt curator Coen Houtman tegenover RTL Z. Voor het franchisebedrijf wordt een koper gezocht. De keten telt eigen winkels en 1franchisevestingingen. Naast een mitra slijterij vind je ook supermarkt, groothandel in dranken. De nieuwe winkel wordt donderdag juli geopend. De drankenspecialist uit de Krimpenerwaard.


Wij kunnen tegen scherp concurrerende prijzen een groot assortiment dranken leveren. Zowel voor thuisgebruik als voor horecagebruik kunnen wij u voorzien van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.