donderdag 29 december 2016

Zanussi zhp615w

Zanussi ZHP615W - Afzuigkap - Vlakscherm - Wit. De snelheden zijn met schuifregelaar eenvoudig te veranderen. Het aluminium vetfilter is ve.


Zanussi zhp615w

Zo hangt hij mooi uit het zicht, maar is hij er toch altijd voor je wanneer je hem nodig hebt. Afzuigen is namelijk slechts een kwestie van het vlakscherm uittrekken. Eenvoudiger kan het eigenlijk niet. Verder is de afzuigkap voorzien van . Nederlands model - ZHP615W - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend.


Een afzuiger maakt gelui daar is iedereen zich van bewust. Dit betekent dat het geluid van de afzuiger niet storend zal zijn tijdens het koken en jou niet zal afleiden van je taken. ZANUSSI ZHP615W Vlakscherm afzuigkap - Leidend in inbouwapparatuur en keuken apparaten.


Zanussi zhp615w

Al meer dan jaar betrouwbaar en goedkoop! Kijk snel en ontdek het zelf. Winkels in Diemen en Gaanderen. Bestel de ZANUSSI ZHP 6W nu bij MediaMarkt. Online of in één van onze winkels.


Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Fraaie vormen naar ieders smaak Een eerste ingrediënt van is die heerlijke vormgeving. Luchtafvoer of hercirkulatie, aan u de keuze. Naargelang het concept van uw keuken kunt bij de dampkap kiezen voor luchtafvoer of hercirkulatie.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Hier vindt u alternatieven welke u voordelig koopt bij De WitgoedPartner. Geluidsniveau: - dB(A) Schuifregelaar, standen. Geschikt voor recirculatie. Verlichting: halogeenlampen Afwasbare, aluminium vetfilters.


Diameter aansluiting afvoer: 1mm. Afmetingen (hxbxd): 175x598x2mm. Soort: Semi-inbouw (uittrekbaar), Kleur van het product: Wit, Aantal lampen: gloeilamp(en).


Zanussi zhp615w

Soort vetfilter: Aluminium, Aantal filters: stuk(s). Netbelasting: 1W, Vermogen lamp: W.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.