vrijdag 6 januari 2017

Aeg monteur kosten

Verder betaalt u buiten de garantietermijn in de meeste gevallen niet meer dan het maximale reparatietarief. Indien er kosten zijn verbonden aan het servicebezoek, kunt u deze heel gemakkelijk via een mobiele pinbetaling voldoen bij onze technicus. Vanwege veiligheidsredenen nemen we liever geen contant geld aan.


Heeft u problemen met uw apparatuur van AEG ? Via deze pagina kunt u een serviceafspraak maken bij u thuis met een monteur.

Zowel AEG als Siemens hanteerden een vast tarief. De monteur van Siemens was meer dan 3x zo duur dan die van AEG. Wat vinden jullie een redelijk bedrag voor een monteur ( voorrijdkosten en een kwartier werk)? Na nog het een en ander geprobeerd te hebben, AEG (en dus Electrolux) gebeld voor een servicemonteur. Werd heel netjes geholpen en de.


Dan kan de rekening naar de winkelier worden gebracht of worden opgestuurd en daarna zullen de kosten worden terug gestort. Voorwaarden en tarieven.

Electrolux Service is een landelijke professionele service organisatie, die snel en vakkundig een storing voor u oplost. En hanteert bij reparaties, in de meeste gevallen, een maximum reparatie tarief (MRT), want ook wij denken aan uw portemonnee. Je kunt je vaatwasser, wasmachine of wasdroger goedkoop laten repareren in plaats van een dure monteur te laten komen. Soms staan de reparatiekosten niet in verhouding tot de kosten van nieuw witgoe of de te verwachten levensduur. Dan kun je beter een nieuw apparaat . Wij hebben via een website een wasmachine en een droger gekocht van aeg , dit waren zeker niet de goedkoopste apparaten.


Maar omdat wij graag goede apparatuur wilde hebben en daar dan ook wat van verwa. Mocht u beslissen om de reparatie door ons uit te laten voeren dan verneemt u direct van onze monteur wat de kosten zullen zijn. Zij beloven de helft van de kosten te vergoeden mits via aeg een monteur ingehuurd werd. Overigens na een week nog geen factuur gezien. Mediamarkt zou in mijn ogen kosteloze . Net even voor je gegoogel Koolborstels kosten euro.


Dat was het mij wel waard. Ik heb zelf ook een aeg van Minimaal 15! Ongeacht het merk of aankoopadres.

Uit onze jarenlange ervaring blijkt namelijk dat reparatie vaak de slimste én voordeligste oplossing is. En niemand houdt van het maken van onnodige kosten toch? Omdat de prijzen van printplaten van tegenwoordig kunnen oplopen tot meer dan € 30- (exclusief de kosten voor de monteur ) is het in veel gevallen niet de moeite om de printplaat te.


Monteur Jelle rekent ons voor: “Een AEG -wasmachine die je jaar geleden hebt gekocht voor €50 waarmee je keer per week wast, heeft een restwaarde van ongeveer €200. Het is dus meestal wel de moeite waard om even te informeren bij de monteur wat de kosten van een reparatie zouden zijn. Afspraak wanneer u dat uitkomt!


Wasmachine of Witgoed Reparatie? Gaat u akkoord dan repareren wij voor de afgesproken prijs, gaat u niet akkoord dan rekenen wij alleen diagnose kosten af en gaan we weer weg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.