maandag 30 januari 2017

Aeroccino schoonmaken

Aeroccino schoonmaken

Wie reinige ich meinen Aeroccino Milschaufschäumer? Einfache Reinigung: Video-Anleitung zur Pflege. Als het schuim minder wordt dan ligt dat bij mij altijd aan de melk, die is dan op of een dag voor de uiterste houdbaarheidsdatum (ik gebruik halfvolle melk van AH).


Aeroccino schoonmaken

Schoonmaken doe ik met een sponsje met een metalen schuurlaagje, . Het is zeer eenvoudig om de melkopschuimer schoon te maken. Je hoeft alleen maar het melkannetje van het plateau te verwijderen en deze uit te spoelen. Het melkkannetje is ook gemakkelijk met een doekje schoon te maken. De Aeroccino is een uniek automatisch systeem dat lichte en soepele, hete of koude melkschuim kan maken waarmee het u eindeloos veel ideeën geeft om voor elk seizoen de perfecte koffie te maken.


U kunt uw Aeroccino ook . Als vervanging van onze, inmiddels jaar oude, Aeroccino dit exemplaar aangeschaft. Deze is smaller dan onze vorige en heeft ook geen handvat meer zoals de oude wel had. Hoewel het voordeel van dit exemplaar is dat je het opschuimplasticje niet hoeft te wisselen voor melk en schuim, zijn er ook nadelen. Bij lang gebruik kan een afwastablet in de melkopschuimer het apparaat goed schoonmaken Laat dit minuten met een beetje water inweken.


Aeroccino schoonmaken

Toch is dit vaak niet nodig aangezien veel melkopschuimers voorzien zijn van een telfon laag. Dit zorgt ervoor dat de melk niet aan de zijkanten blijft koeken. Ook testen we een handmatige melkopschuimer, een kannetje.


We kochten dat bij Xenos voor €1 95. Nespresso Aeroccino - €7-. Supermakkelijk, snel, schoonmaken beperkt zich tot afspoelen en drogen.


Melk is precies af te passen en schuim is . Het is belangrijk om een melkopschuimer goed schoon te houden. Dit kost niet veel moeite waardoor het dagelijks schoonmaken geen hinder oplevert. Behalve schoonmaken heeft een melkopschuimer ook bijna geen onderhoud nodig en je bent aan je melkopschuimer dus niet veel tijd kwijt.


Elke ochtend is het weer genieten, de krant met een kop cappuccino! Melk opschuimen (speciale cappuccinomelk of houdbare volle melk), de espresso erbij en klaar ben ik. Om vastplakken van de melkresten te voorkomen, maak ik de Aeroccino gelijk schoon. De cappuccino is goed heet, dus even schoonmaken kan wel.


Nieuw en compact design. Het is een intuïtieve en gemakkelijk te gebruiken koffiemachine. De Essenza Mini biedt programmeerbare kopgroottes: espresso en lungo en bereidt iedere keer . Deze kan dus na gebruik makkelijk schoongemaakt worden onder de kraan en kan zelfs in de vaatwasser. Hij heeft een stevige handgreep.


Afneembaar kopjesrooster. Het schuim is fijn met hier en daar . Voorverwarmer voor kopjes. Vóór het schoonmaken of bij.


Aeroccino schoonmaken

De melk in de melkopschuimer wordt niet meer warm, is goed schoongemaakt. Dat probleem hadden wij . De rode knop van mijn aeroccino knippert al na enkele seconden terwijl ik koude melk in t apparaatje heb gestopt en schuimend probeer te maken. Zit een klein vlekje in (zie foto), verstandig om hier aandacht aan te besteden bij het schoonmaken na gebruik. GEen gedoe meer met melkpijpjes die ontkalkt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.