dinsdag 31 januari 2017

Atag koelkast scharnier

Hettich scharnierenset tbv Atag koelkast systemen. In de Direct Repair shop vindt u een breed aanbod terug aan Atag koelkast onderdelen en accessoires terug. In onze webshop vindt u, ongetwijfel het juiste wisselstuk om uw Atag toestel zelf te herstellen.


Het professionele Wpro reinigingsproduct voor koelkast en diepvriezer is speciaal ontwikkeld voor het schoonmaken en zuiveren van zowel de binnen- als buitenkant van de koelkast of . De goedkoopste koelkast scharnieren hebben wij uit voorraad leverbaar.

Eenvoudig online te bestellen. Verlanglijst Product vergelijk. Omschrijving Specificatie Beoordelingen (0) Bekijk ook. Linksboven of rechtsonder. Alles uit voorraad leverbaar.


Scharnier voor koelkastdeur. Vandaag bestel morgen in huis.

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Handyman is een echte onderdelenwinkel waar je zowel kleine als grote koelkast -onderdelen vindt. Originele onderdelen van de merken zoals Bosch Siemens, Whirlpool en Zanussi vind je terug in . Dit is toen hersteld binnen. Koelkast -onderdelen voor consumenten.


Ik heb dan het ATAG service center gebeld met de melding dat de koelkast stuk is. De garantie zou twee jaar zijn (volledig) en bij aankoop van toestellen jaar maar dan enkel voor het materiaal. Voorrijkosten en werkuren moeten wel betaald worden. De monteur is langs geweest en heeft een scharnier. Bellen of gebeld worden.


Raadpleeg de kennisbank. Honderden vragen en antwoorden. Leg direct uw vraag voor aan een.


Ik zou graag suggesties willen, want de firma Atag berekent mij tot tweemaal toe voor dezelfde scharnieren kosten, welke na zeer korte tijd kapot zijn g. Vele aanbiedingen bij bol. Wij hebben een koelkast Atag Type EK10-0.

Vroeger sloot deze koelkast perfect. Als ze een paar millimeter openstond ging ze wel. Kan verschillende oorzaken hebben. Als eerste de scharnieren , deze gaan naar verloop van jaren een beetje doorhangen (vooral als de deur van de keuken erg zwaar is).


Zojuist heb ik mijn Liebherr koelkast exact volgens het filmpje met de klok meegedraaid om de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.