donderdag 12 januari 2017

Blokker hotelactie 2015

Ik ben in het bezit van bonnen van de Blokker hotelactie van euro perstuk. Geldig tot en met september. Afgelopen jaren wanneer deze actie was met vel plezier. SalesOnline is de website voor de commerciële beslisser die op de hoogte wil blijven van de laatste (inter)nationale ontwikkelingen op het vakgebied.


Ieder najaar organiseert Kruidvat in samenwerking met hotelketen Fletcher de hotelactie. Dankzij deze kortingsactie kan je al voor € 1een hotelovernachting boeken bij een van de deelnemende Fletcher hotels. In totaal kan je kiezen uit maar liefst hotels kriskras door heel Nederland.


Hotelarrangementen Blokker en Princess Hotel Collection. Tot en met zondag november verkrijgbaar. Twee overnachtingen en ontbijt euro voor personen. Zin om een paar nachten voordelig in een hotel te overnachten? De hotelvouchers zijn weer terug van weggeweest.


Met dit arrangement kun je voordelig of meerdere nachten in een hotel van Golden Tulip overnachten. Speciaal voor alle klanten van Blokker zijn er regelmatig verkoopacties met extra voordeel op je lievelingsproducten en uitjes voor het gezin. Op deze pagina vind je een overzicht van acties die op dit moment lopen. Met het brede assortiment van Blokker vindt u altijd . De unieke promocode is geldig voor het Blokker hotelarrangement, deze.


Kruidvat verkoopt vanaf dinsdag april weer een hotelvoucher voor €1in de winkels. De prijs van €1is exclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en een zaterdagtoeslag van euro per persoon. Boeken kan met de hotelvoucher via hotelmomentvoucher. Voor meer productvoorwaarden . Een NS Dalvrij dagkaart voor slechts € 1is te koop bij alle Blokker filialen in Nederland. Binnenkort een uitstapje in . KVNL- Hotelactie -Verlopen-001.


Blokker hotelactie 2015

Overnachten in een 3- of 4- sterren hotel! Keuze uit méér dan deelnemende hotels! Verzilver onderstaand je voucher voor de hotelovernachting. Bekijk hier alle voorwaarden. Die elf procent gaat naar InLoyalty, een Iers bedrijf dat de hotelactie bemiddelt voor Albert Heijn.


In een document met de actievoorwaarden voor hotels, dat Fletcher aan het AD verschafte, staat dat InLoyalty het recht heeft om de borgsom van de boeking van te behouden voor het optreden in naam . Je kunt overnachten bij hotels van de ketens Golden Tulip en. Blokker-winkels in Nederland en via de website Blokkerhotelactie. Hotelactie Blokker en Golden Tulip fors uitgebreid. De Blokker Hotelvoucher(s) zijn te besteden in Nederlan Belgià en Duitsland. Ook dat kan prima met de trein.


Daarmee kun je geld besparen. Tenminste, als je de juiste aanbieding weet te vinden. Opzoek naar een goedkope NS dagretour, hotel actie of een leuk treinuitje? Verder is het in september . Zo gaan je verdiende zegels niet zomaar verloren. Je vindt op de website een pagina gewijd aan alle acties van dat moment.


Acties het hele jaar door. Gedurende het hele jaar zijn er acties die. Mag in één koop, maar mocht je.


AH hotelactie losse hotelzegels voor korting p. De goedkope treintickets van de Blokker waren al een week voor de einddatum van de verkoopperiode uitverkocht. Hierdoor wordt onze dienst natuurlijk nog belangrijker, omdat wij de Nederlandse treinreiziger gratis op de hoogte brengen van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.