donderdag 12 januari 2017

Snelle auto merken

De Vectra GTS was eigenlijk beste een mooie auto , maar een snelle versie bleef lang uit. Misschien erg afgezaagd: deze auto laat zien dat er wel degelijk Voorsprong Door Techniek is. Die uiteindelijk zijn vinger in de pap heeft gehad bij merken als Panhar Renault, Hotchkiss en vele anderen.


Hieronder een lijst van automerken , waarbij opgemerkt moet worden dat verschillende merken failliet gingen, opgekocht werden, of in andere merken over gegaan zijn, en dus tegenwoordig niet meer bestaan. Zie ook Lijst van automerken naar land. Het zal meestal bij dromen blijven want de echt snelle sportwagens zijn zeldzaam en alleen weggelegd voor topvoetballers, filmsterren en andere miljonairs.

Twee dingen vallen op: Mini, de Franse merken en het Volkswagen-concern zijn zeer ruim vertegenwoordig en de tijden liggen erg dicht op elkaar. Weliswaar is die auto met seconden een fractie minder snel , 25. Een andere bekende producent is Donkervoort.


Kleinere automerken zijn Hansen met het model Hansen GT en Isis met de modellen AM0 RapX-s en Sniper-S. Mitsubishi: wanneer je spreekt over Japan en zijn automerken , dan speelt ook Mitsubishi een belangrijke rol in de historie. Deze auto uit Japan, waarvan slechts exemplaren werden gemaakt, bleek te zijn geïnspireerd door de Fiat Tipo 3. Al snel echter besloot het bedrijf in.


Snelle sportwagens, de in metaal gegoten jongensdroom.

Gumpert wilde een sportauto waarmee je zowel op de Autobahn kunt rijden als op de circuits. De Koenigsegg, wij van Money Talks hadden er zelf nog nooit van gehoor maar het is dan ook een relatief jong automerk. Bij de Europese merken lopen de resultaten uiteen.


Vaak diepgeworteld in de staart van de industriële revolutie. De ANWB biedt een overzicht van al die. Dat aantal neemt de komende jaren alleen maar toe. Laadmogelijkheden: stopcontact, laadpaal, snelladen. De conclusie is dat wie zijn rekening bij de garage tot een minimum wil beperken , voor een Japanse auto moet gaan.


Japanse merken domineren namelijk de betrouwbaarheidsindex. Honda en Acura modellen. Een auto verkopen is een tijdrovende zaak. Daarom bestaat Wijkopenautos.


Wij kopen uw auto eenvoudig en snel , ongeacht merk , bouwjaar of de staat waarin de wagen verkeert. Bent u benieuwd naar het hoogste bod dat uw auto oplevert? Maak dan gebruik van onze taxatietool, . Door de grote omvang van de nationale markt en de kostenbesparende methodes van massaproductie, behoorden de Amerikaanse autofabrikanten al snel tot de grootste der wereld.


Tegelijkertij waar ze met duizenden verschillende kleine bedrijven begonnen, eindigden ze uiteindelijk samen in drie grote dominerende . Dit zijn de tien bestverkochte automerken van het afgelopen jaar.

Alle Italiaanse automerken. Als je op zoek bent naar een supersnelle auto zou je zeker eens naar een Italiaanse auto moeten kijken. Italië heeft altijd de autoliefhebbers veel plezier gedaan. Dit jaar staat er slechts één puur elektrisch aangedreven auto gepland.


Van de GT-familie komen een softtopvariant en een supersnel GT R-topmodel, 5pk sterk (VIDEO!).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.