zondag 5 februari 2017

Afinox onderdelen

De onderdelen staan niet los op onze website. FixPart kan méér dan 15. Een groot deel van de producten wordt uit . Afinox onderdelen en accessoires. Wij bieden u een assortiment van meer dan miljoen serviceonderdelen en accessoires op het gebied van AFINOX bruin- en witgoe satelliet, GSM, meetapparatuur en multimedia.


Veld Koeltechniek verzorgt onderdelen voor de door ons uitgeleverde apparatuur.

Voor uw onderdelenbestelling is het van belang het merk, het type en het serienummer door . Nu Bestellen = Morgen Gebruiken. Deze vervangings onderdelen zijn onder andere geschikt voor apparatuur van AFINOX. AXIAAL VENTILATOR 119x119x38mm 220V. Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.


Wij leveren voor bijna alle merken koeling deurrubbers, wanneer u ons het merk type en zoveel mogelijk gegevens opgeeft kunnen wij u een passende aanbieding maken. Are you looking for spare parts for AFINOX Blast chillers? Find the professional spare parts offer for Refrigeration of LF.


VWS TechnicS herstelt niet enkel, maar levert onderdelen voor alle horeca- apparaten van de merken die u hieronder kunt terugvinden.

Reparatie- onderdelen passend voor. Het complete assortiment vindt u altijd up-to-date in onze webshop . Wij leveren onderdelen en accessoires voor uw: Koelkast ,Vriezer, Vrieskist, Klimaatkast, Humidor , Wijnkast, Sushivitrine, Koffiezetapparaat , Heetwaterapparaat ,Melkwarmer , Magnetrons, Friteuse ,IJsblokjesmachine IJscrusher, IJsblokjesdispencer, Schilferijsmachine, IJsbunker, Groentesnijder, Cutter, Blixer ,Staafmixer, . Koop of Verkoop afinox op Marktplaats. Kun u het niet vinden neem contact met ons op. AFINOX behoort tot de topmerken en geeft jaar garantie op onderdelen. De werkbanken zijn degelijk uitgevoerd en voorzien van goed hang,- en sluitwerk.


Standaard uitgevoerd : In,- en uitwendig RVS, vlak werkbla herverdamping condenswater. Op nagenoeg alle vrieswerkbanken zijn de navolgende opties tegen . Alle onderdelen en accessoires de goedkoopste van nederland! Horecamerkenshop levert binnen werkdagen.


Onze onderneming is gespecialiseerd in het ontwerp en de vervaardiging van koelmaterieel voor professionele restaurants. Verticale verlichting in de kast. Zelfsluitende deuren zijn standaard.


Kast wordt geleverd met RVS in hoogte verstelbare poten. Wilt u onderdelen bestellen uit ons magazijn? Het is van belang om het merk, het type en het serienummer door te geven.


Door deze unieke positie kunnen wij u apparatuur en onderdelen van de meeste A-merken af fabriek leveren voor de scherpste prijzen.

Jaar garantie op onderdelen. Toegang tot meer dan 90. Koel- en vriesapparatuur voor professionele keukens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.