zondag 5 februari 2017

Geluidsniveau wasmachine db

Ga jij je wasmachine dichtbij je woon- of slaapkamer zetten, let dan op het geluidsniveau van de wasmachine. Het geluidsniveau van een wasmachine is uitgedrukt in het aantal decibel tijdens het centrifugeren. Wil je een stille wasmachine , kies dan voor een wasautomaat met een geluidsniveau van decibel of minder . Een wasmachine die tijdens het centrifugeren een geluidsniveau van decibel of lager heeft, wordt gekwalificeerd als stille wasmachine. Wanneer je geen last wilt hebben van storende geluiden van het centrifugeren, is het verstandig om het geluidsniveau in je keuze voor een wasmachine mee te nemen.


Geluidsniveau wasmachine db

Wanneer jouw wasautomaat zeer weinig geluid maakt, heb je er immers geen geluidsoverlast door. Het komt steeds vaker voor dat er stille wasmachines op de markt komen. Zoekt u specifiek naar een stille wasmachine of bent u benieuwd naar het geluidsniveau van deze machines? Tot enkele jaren geleden waren er weinig stille wasmachines verkrijgbaar, sinds de introductie van de koolborstelloze motor is dat gelukkig veranderd.


Het waren de koolborstels die veel geluid produceerden, wat . Niets dan lof over deze machine , bij de was cyclus is het geluid werkelijk minimaal ,je hoort alleen het water klotsen. Op het energielabel staat hoeveel geluid een wasmachine maakt tijdens het wassen en centrifugeren. Geluid op het energielabel.


Geluidsniveau wasmachine db

Dit wordt aangegeven in decibel ( dB ) en werkt als volgt: Een verschil van dB tussen machines staat voor 2x zoveel geluid. Heb je weinig ruimte dan kan een bovenlader een uitkomst zijn. Storend bij telefoneren, Verkeer op de snelweg, . Onze wasmachines zijn met decibel beduidend stiller. Krachtige innovaties in plaats van sterk geluid. Hoi, Ik wil aan de geïsoleerde uitbouw van de buren een schuurtje bouwen waarin ik mijn wasmachine en droger kan plaatsen.


De buren denken dat ze dan. Je zoekt de beste Wasmachine omdat je waar voor je geld wilt? B : wasmachine dB : normale conversatie dB : televisie dB : telefoonbel dB : stofzuiger dB : auto dB : blaffende hond dB : grasmaaier dB : claxon 1dB : hifiketen 1dB : autorace 1dB : opstijgend vliegtuig. Wanneer twee verschillende bronnen geluid produceren, is het totale . Let er echter wel op dat de zuinigheid van de wasmachine niet ten koste gaat van de centrifugesnelheid.


Geluidsniveau wasmachine db

De meest optimale wasmachine heeft een balans tussen het energieverbruik en de centrifugesnelheid. Waarom zelf tillen als wij dat voor je willen doen? Deze wasmachine wordt door ons bij je thuisbezorg op zijn plaats gezet … meer.


Vergelijk Zet op verlanglijst. Miele wasmachine W6Outlet. Deze bovenlader past in een ruimte van centimeter bij centimeter … meer. Bekijk ons assortiment Bovenlader wasmachines bij Obbink. Online bestellingen worden gratis verzonden.


Geluidsniveau wasmachine db

Maar woon je bijvoorbeeld in een kleiner appartement en komt de wasmachine in de keuken of dichtbij de leefomgeving, dan kan een stille wasmachine je een hoop lawaai besparen. Tijdens het centrifugeren maak een wasmachine de . Bosch: tot € 15- cashback. Toevoegen aan vergelijking . Hoe lager deze waarde is, hoe stiller de wasmachine is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.