dinsdag 21 februari 2017

Afmetingen amerikaanse koelkast samsung

De inhoud van de koelkast heeft . Meer dan genoeg ruimte voor al jouw voedingswaren. Vergelijk eenvoudig alle specificaties, levertijden en ervaring en prijs. Natuurlijk heeft het grote formaat zo zijn voordelen: de . Het elektronische bedieningspaneel geeft je direct toegang tot alle .

Eigen logistiek voor een. Genoeg opties bij Krëfel. Het verbruik ligt echter een stuk hoger dan bij de. In koeldeel in hoogte verstelbare plateaus, groentelade en een extra lade.


In no frost vriesdeel een klein . Jouw nieuwe side by side koelkast vind je bij Keukenloods. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 3liter en het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 1liter.

Onmiddellijke afhaling mogelijk. Amerikaanse koelkast 6ltr. Vriesruimte apart regelbaar: Nee. Met dit model zit je nooit om koel- en vriesruimte verlegen.


De twee grote openslaande deuren maken deze koelkast zeer handig en overzichtelijk. Samsung Twin Cooling zorgt voor een constantere temperatuur en meer hygiene. Samsung technologie en design realiseert 1liter extra ruimte in dezelfde afmetingen. In de moderne keuken van een . En dan hebben we het nog niet eens over . IJskasten Diepvriezers. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.


Het sterkst groeiende merk van de laatste jaren is Samsung. Dit merk combineert innovaties met een zeer scherpe prijsstelling. De Samsung koelkast biedt een zeer eenvoudige en overzichtelijk bediening gecombineerd met functionele oplossingen.


Door ook zeer nadrukkelijk rekening te houden met het milieu heeft u met . Energieverbruik, 3kWh.

Dispenser voor water en ijs. U kunt naast de ijsblokjesen ook koud water tappen, zo kunt u direct genieten van een heerlijk gekoeld drankje. Capaciteit Totaal (l) 5l.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.