woensdag 1 februari 2017

Drank koelkast huren

Drank koelkast huren

Heb je een koelkast nodig voor een evenement, beurs of feest? Dan is huren de perfecte oplossing. Ook voor een bedrijfsfeest of een verjaardag zorg je met een koelkast voor heerlijk gekoeld bier en . Diverse uitvoeringen inhoudsmaten beschikbaar.


Drank koelkast huren

U kunt direct online koelkast (en) huren ! De koelkasten van Partyhome zorgen voor gekoelde dranken op elke locatie. Alle koelkasten hebben een glazendeur (vitrinekoelkast) en hebben een ruime inrichting. Onze kasten worden staand vervoerd en kunnen direct na transport worden gekoeld.


Maak optimaal gebruik van de volledige breedte en hoogte van de kasten dankzij de vier binnenroosters die erbij geleverd worden. Huur een koelkast voor bijvoorbeeld het koelen van vlees voor de barbecue of om drank koud te houden. Bent u op zoek naar een professionele koelkast om dranken of voeding te koelen tijdens een feest of event? Bied uw gerechten, champagne, wijnen en veel meer op de juiste temperatuur aan dankzij onze koelinstallaties.


Kies bijvoorbeeld voor de verticale koelkast van maar liefst 3liter met vitrine deur om uw flessen . In ons koelkastverhuur assortiment vind je diverse formaten vries- of koelkasten. Wanneer u niet beschikt over een geschikt transportmiddel dan kunnen wij de transport voor u faciliteren, hiervoor zullen er. Hiervoor hebben wij verschillende soorten apparatuur in ons assortiment: Koelcel huren. In de koelcel, die ter plekke wordt opgebouw kunt u een grote hoeveelheid aan etenswaren en drank koel houden. Naast complete taps verhuren wij ook koelkasten.


Zo hebben wij lage koelkasten die bijvoorbeeld onder een bar of buffet gezet kunnen worden, maar je kunt bij ons ook terecht om grotere flessenkoelkasten te huren ! Flessenkoelkasten zijn vooral geschikt om je drank in te koelen. Omdat de grotere flessenkoelkasten. Dan kunt u alle benodigdheden bij ons huren. Hieronder kunt u al onze producten vinden. De Groot Party Service de Goedkoopste in Eindhoven Veldhoven Geldrop Nuenen en omgeving!


Drank koelkast huren

Wanneer je een koelkast wil huren voor een aankomend feest, dan kom je natuurlijk naar Drankenhandel Godschalx. Verhuurmateriaal reserveren gaat uitsluitend . Wij zijn een betrouwbare partner voor zowel particulieren als professionele horecagelegenheden en zijn je graag van dienst om van het aankomende feest een groot succes te maken. Deze koelkast heeft een inhoud van 3Liter. Hierdoor is deze koeling niet alleen geschikt voor eenmalig gebruik, maar kan ook door een cateraar ingezet worden. De rekken in de koeling zijn uitneembaar en dus . Koop of Verkoop koelkast op Marktplaats.


Zorg dat uw dranken goed gekoeld zijn voor ieder feest of event. RBA verhuur is de goedkoopste uit regio eindhoven. Bakje voor groenten onderaan is er niet bij Ideaal voor extra frigo voor drank bv Bovenaan zie foto is er . Grote vitrine koelkast €300.


Drank koelkast huren

Thermostaat 0� - 13�. Verrijdbare koelkast , makkelijk mobiel en eenvoudig te plaatsen. Koelkast huren – Koelkast verhuur Dordrecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.