vrijdag 24 februari 2017

Massief eiken panelen

De dikte van het eiken paneel stelt u zelf samen. Wij bieden geen gefineerd eiken meubelpaneel aan, onze panelen zijn allemaal massief of gelaagd. Precies zoals u het eiken paneel bestelt.


Eiken panelen zijn vol massief leverbaar tot mm dikte en onze special, het vingerlas eiken meubelpaneel is zelfs leverbaar tot 90 . In ons magazijn liggen ongeveer 40. Wij leveren de eiken houten panelen in diverse optische kwaliteitsklassen tegen concurrerende prijzen.

Nederland geproduceerde massief eiken panelen met doorlopende lamellen in diverse optische kwaliteitsklassen. De CanDo massieve panelen zijn bij uitstek geschikt voor het maken van diverse meubelen zoals tafels, kasten, bureaus of nachtkastjes. Ook zijn de panelen uitermate geschikt voor het maken van.


Massief paneel hardhout. Of het nou voor een zakelijke of persoonlijke ruimte is, eiken zal nooit misstaan. Dit is een afwerking die speciaal voor massief eiken ontwikkeld is.


Een gezandstraalde of geborstelde afwerking geeft een massief paneel extra charme. Een timmerpaneel als meubelpaneel.

Van massief houten planken een kast of meubel maken. Daarnaast zijn de eiken. Kies timmerpaneel eiken of timmerpaneel vuren. Kijk op de site voor ons assortiment wasolie om uw eiken panelen af te werken: Klik hier!


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Vind massief eiken panelen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Eiken meubelpanelen PANELEN massief 300mm breed.


EIK verlijmd paneel met vingerlas: Verlijmde panelen hebben tal van voordelen, ze zijn verkrijgbaar met vingerlas en zonder vingerlas. Onze panelen hebben een hoge en homogene kwaliteit. Bekijk onze zeer grote voorraa u kan ook terecht voor maatwerk vanaf m3.


Ontdek de diverse toepassingen van eik panelen. Toepassing van eiken werkbladen en panelen. Er gaat niets boven de luxe en rijke uitstraling van een massief houten tafelblad.


Het is sterk genoeg voor trappen, als bouwhout, voor vloeren en balklagen. Met de juiste bescherming .

De massief houten panelen kunnen gesplitst worden in massief houten panelen met doorgaande lamel of met gevingerlaste lamel. Bekijk voor de houtsoorten, afmetingen en diktes onze bruto prijslijst. Levertijd tot werkdagen.


De panelen zijn prima te verwerken tot bijvoorbeeld tafels, traptreden, aanrechtbladen en balies. Dikte(mm), Afmeting(cm), Uitvoering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.