woensdag 29 maart 2017

Chineesindisch restaurant ni hao rijswijk zh

Chineesindisch restaurant ni hao rijswijk zh

Na diverse malen in Chinatown in de Haagsche binnenstad gegeten nu eens wat dochterbij gezocht in Rijswijk. Het Chinese en Kantonese restaurant Ni Hao in de Hooftstraat is volledig vernieuwd. De nieuwe eigenaresse van het restaurant heeft de binnenzijde van het pand een flinke make-over gegeven en ook op de kaart is het een en ander veranderd. Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving en restaurants in de buurt. Ja, ook wij zijn helemaal om voor dit chinees restaurant , wonen zelf al een aantal jaren in Rijswijk maar nooit hier geweest.


Chineesindisch restaurant ni hao rijswijk zh

Zeker een aanrader: vriendelijk . Openingstijden restaurant. Deze vermelding verbeteren. Wil je liever online eten bestellen in Rijswijk ( ZH )? Chinees afhalen in Rijswijk ( ZH ). Chef Jie Chen en gastvrouw Shuping Chen-Wu nemen u graag mee op culinair avontuur door “het Rijk van het Midden”.


Vis en schaaldieren ( te combineren met nasi, bami of witte rijst ). Garnalen in kruidige tomatensaus. Licht krokant gepaneerde grote garnalen. Gebakken garnalen met Sichuan pepers en groenten. Krokant gebakken visfilet in oestersaus. De meest volledige site met ruim 66.


Chineesindisch restaurant ni hao rijswijk zh

Klik hier voor het telefoonnummer, adres, openingstijden, assortiment en meer. Ni Hao is een chinees - indisch restaurant in Rijswijk. Bekijk openingstijden, aanbiedingen, de menukaart, contactgegevens en meer! Prinses Margrietsingel 30.


HR Rijswijk (Zuid-Holland). Het team van restaurant Ni Hao maakt het ieder gezelschap naar het zin en je zult met een tevreden gevoel, geprikkelde smaakpapillen en een goed gevulde maag het restaurant verlaten! Is er een primair contact bij . AddThis Sharing Buttons. AV Hoogkarspel (Drechterland) Nederland (Noord-Holland) Routebeschrijving.


Chineesindisch restaurant ni hao rijswijk zh

Info over eten bestellen rijswijk. Resultaten van zoekmachines! Nu online eten bestellen in Rijswijk Zh ? Kies en vind De Beste restaurants die eten bezorgen (of afhalen). LOF Catering, Delftweg 5 Rijswijk.


Klein Delfgauw , Delft. Restaurant Indonesisch Tjendrawasih, Wethouder Hillenaarplnts -9 Rijswijk ZH. Generaal Eisenhowerplein 1-19 Rijswijk Zh. Bied aan restaurants in Rijswijk zh.


UMENU Digitale vouchers. Maak gebruik van kortingen op menus welke in deze stad verkrijgbaar zijn. De getoonde korting en informatie is actueel.


Klik op de voucher voor alle informatie over het restaurant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.