dinsdag 28 maart 2017

Landwinkel papendrecht

In onze boomgaard worden op natuur – en milieuvriendelijke wijze, met veel aandacht voor smaak, fruitsoorten zoals appels, peren, pruimen, kersen en aardbeien geteeld. Een deel van deze oogst wordt ambachtelijk verwerkt tot jam, sap en . Ik ben Ester Korteland-de Roos, samen met Roy Hoornweg komen wij de OVP versterken. Landwinkel Fruitheerlijkheid.


De twee hectare Heerlijkheid . Er kan nu kunnen nu gestemd op hun plan om een Bijen en Insecten Educatie Stal in hun boomgaard te bouwen.

Trefwoorden: Schaapscheerdersfeest, landwinkel de fruitheerlijkheid. Wees de eerste die reageert! Papendrecht - Schaapscheerdersfeest bij landwinkel de Fruitheerlijkheid.


Workshop PR en Social Media op de Hooizolder! Super leuk, jammer dat ik voor de dagelijkse boodschappen niet dichterbij woon. Prachtige locatie voor een bijeenkomst.


We stonden midden in een boomgaard . Komt u ook het Groene Evenement bezoeken? Het evenement start om 12:uur en vindt plaats bij de .

U kunt meer over deze bieren te weten komen door links op de flesjes te klikken! Naast de drie vaste bieren zal onze brouwer regelmatig een extra speciaalbier presenteren. Zodra er een nieuw biertype beschikbaar is, leest u dit bij het nieuws op deze website.


Jan en Ester Korteland hebben aan de Kerkbuurt een heel speciale winkel: een landwinkel ! Producten van hun gevarieerde fruitkwekerij worden daar te koop aangeboden. Hun fruitkwekerij probeert bovendien zoveel mogelijk op natuurlijke . Bord met plattegrond van deze mooie tuin, zeker de moeite waard! Verspreidt over het erf, in de. Andere plekken in de omgeving.


Kent u deze groentechips al? Een (recepten)kaart van een boerenborrelplank maakt het pakket af. Op ons bedrijf wordt op natuur- en milieuvriendelijke wijze diverse fruitsoorten ( o.a. appels, peren, pruimen, kersen en aardbeien) geteeld.


Een bedrijf waar smaak nog telt. Een gedeelte van de oogst wordt ambachtelijk verwerkt tot onder andere jam, sap, saus en wijn. Dit alles en nog veel meer wordt in onze . De brouwerij beschikt er over een lege ruimte en maakt daarnaast gebruik .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.