dinsdag 25 april 2017

Cafetaria 't puntje de lier

Cafetaria 't puntje de lier

Al ruim jaar een begrip in De Lier. Ruime moderne cafetaria met zitplaatsen. Winkellier activiteiten. Knutsel je Konigskroon april. Lezing over Dwangarbeid mei.


Cafetaria 't puntje de lier

Lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving en restaurants in de buurt. De meest volledige site met ruim 66. Heb jij kort geleden een maaltijd van dit bedrijf besteld en wil je deze ervaring graag delen met anderen? Vul dan meteen even het eenvoudige . Bekijk aanbiedingen, de menukaart, openingstijden en contactgegevens. Cafetaria t Puntje, De lier.


Deze horeca gelegenheid is beoordeeld op EetNu met in totaal reviews. Andere plekken in de omgeving. Inschrijven doet u bij de sponsor van de hengelwedstrij Dierenspeciaalzaak Discus De Lier.


Daar kun je tot en met augustus je eigen inschrijven voor à € 1. Bedankt allen die er aan hebben meegewerkt en meegedaan. Een kilo patat, vier frikandellen en saus naar keuze. De opdracht: probeer deze snack binnen een half uur weg te werken. Het klinkt onmogelijk, maar het is drie mensen al gelukt.


De eters komen uit alle hoeken van het land: . Van Mil Fiscaal Adviseur. VLP Flexibele Afscheidingen. De snackbar aan de Sportlaan verkoopt vanaf februari namelijk het Broodje Tourmalet en de Kroket Tourmalet. De kroket kost € of € - met een broodje. Een unieke locatie aan het water, met alle voorzieningen binnen handbereik.


Dichtbij het centrum waar u van alle gemakken bent voorzien, zoals de bakker, slager en supermarkt. Even geen zin om te koken? Dan haalt u uw patatje bij snackbar het puntje. Sporten doet u ook in De Lier bij de plaatselijke.


Spring naar de primaire inhoud. Slagerij De Bruijn in De Lier. Restaurant Plaka Naaldwijk. Ondersteund door WordPress. Lekker uit eten in De Lier in een goed restaurant?


Cafetaria 't puntje de lier

De leukste restaurants van De Lier. SnackbarsJe kunt er perfect eten! Het eten word snel geserveerd en de bediening is ook top. Prima tent om even wat te snacken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.