dinsdag 25 april 2017

Persoonlijke starbucks beker

Kies jouw eigen kleur, naam en soort drank voor op jouw Starbucks Reisbeker. De creatieveling is bijna veertig uur bezig pér beker en hij maakt ze allemaal thuis. Zijn werk is te bewonderen in de Starbucks in hartje Londen, tegenover het British Museum.


Lafitte zegt alleen bekers te maken voor . Een aankoop waar ik echt super blij mee ben.

Alle Starbucks bekers die vandaag nog besteld worden heb je voor Sinterklaas binnen! Hoé leuk zijn deze persoonlijke drink bekers ? Je kan je eigen naam op deze bekers laten. Koop geen waterflesje, maar vraag om een glaasje. Flesjes water kosten bij Starbucks al snel euro. Het is al niet leuk als je bij de Starbucks je naam opgeeft en je een hele andere of verbasterde naam terugkrijgt, maar het kan altijd nog erger.


Dat bewijst het verhaal van een man in Florida. Eerder deze week las ik op fastserviceentree.

En dat allemaal in de naam der marketing, want wij posten . Super trots is Team ModeMusthaves op deze samenwerking met Starbucks Nederland! How do you like your coffee? Vanaf nu kun jij je latte, frappuchino of espresso uit jouw eigen gedepersonaliseerde Starbucks koffiebeker drinken! Deze originele beker is het perfecte cadeau voor je . Toch kennen we elkaar hartstikke goed. Het persoonlijke contact is het leukste.


We hebben veel vaste gasten. Vaak weet ik al wat ze willen hebben. Wat is er nou leuker dan wanneer je slaperig op je coffee-to-go hebt staan wachten je daarna een persoonlijke boodschap op je cup vindt!


Laatst kwam ik op Utrecht Centraal en ik zag een enorme rij staan voor het eerste Nederlandse filiaal van Starbucks. Maar persoonlijk vind ik de coffee company het lekkerst, en coffee united kan er ook wel mee door. Starbucks Chilled Classics. Starbucks Chilled Classics naar keuze bij Dirk van de Broek, Hoogvliet, Jan Linders,. Starbucks -koffie die je kent uit de Starbucks coffee houses – maar dan.


Ontbrekend: persoonlijke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.