dinsdag 4 april 2017

Victorinox zakmes onderdelen

Victorinox losse onderdelen kopen? Van schaaldeel tot schaarveer! Onder andere de volgende losse onderdelen kan je aanschaffen via onze webshop: batterij, schaaldelen, schroevendraaier, pincet en tandenstoker. Alle onderdelen en accessoires die je los kan kopen vind je hier.


Victorinox zakmes onderdelen

Zoek je een speciaal onderdeel? Dan kunnen we deze voor je. Dan heb je geluk want bijna alle onderdelen zijn los verkrijgbaar. Totaal uitklapbare onderdelen alsmede tandenstoker, pincet en mini-schroevedraaier.


Hetzelfde gold voor het gebruik van het Zwitserse kruis dat op het heft van de messen is aangebracht. Koordje voor messen en multitools. Prijs: € (excl. BTW). Olie voor zakmessen en multi-tools, 5ml.


Victorinox zakmes onderdelen

Hoogwaardig Zwitsers zakmes met in het totaal uitklapbare onderdelen en een tandenstoker en pincet. Gereedschappen: blikopener, draadstrippe… € 150. Schaarveer voor de schaartjes van o. Tandenstoker, klein zakmes A. Wie kent immers niet de overbekende, rode zakmessen van Zwitserse makelij met het bekende zilveren kruisje. Het uitklapbare mes heeft een lemmet van centimeter en een gladde snede.


Een Zwitsers zakmes is een bekend zakmes. Er zitten verschillende onderdelen op het mes, het verschilt wel per mes. Zo heb je bijvoorbeeld een mes speciaal voor het leger. Plentyparts is hét meest complete onderdelenhuis! Een breed assortiment stofzuigerzakken, inktcartridges, onderdelen en accessoires voor het huishouden en daar omheen.


Onderdelen voor uw stofzuiger, maar ook voor uw fiets. Gratis verzending bij bestellingen vanaf 25€ product nieuw, kan beschadigde doos hebben! Tot korting op onze website! Uitsluitend de beste prijs en uitvoerig getest. Totaal uitklapbare onderdelen alsmede tandenstoker en pincet.


Lengte gesloten: cm. De meeste Zwitserse zakmessen hebben een mes, blikopenener en kroonkurkenwipper, je vindt er ook met zaag en schaar. Graag aangeven voor welk mes het bedoeld is omdat er verschillende maten zijn. Compact zakmes van Zwitserse kwaliteit.


Victorinox zakmes onderdelen

Onmisbaar wanneer je gaat kamperen! Voor de Assos liefhebber of als geschenk. Te koop bij campingwinkel De Wit. Dit zakmes heeft in totaal functies.


Alle tools van roestvrij staal, schalen van zwart Cellidor met metalen Zwitsers kruis. Met functies: lemmet, nagelvijl met schroevendraaier, schaar, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundighei zoals je mag verwachten van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.