maandag 30 april 2018

Gebruikte dakpannen groningen

Dakpannenhandel Westera. Dé dakpannenhandel voor nieuwe dakpannen maar ook voor gebruikte dakpannen. Ons veelzijdige bedrijf is sterk met keramische dakpannen.


Zoekt u tweedehands dakpannen, oude dakpannen of nieuwe dakpannen, wij kunnen u altijd een goed advies geven. Want de ene dakpan is de .

Een veilig, stevig en goed dak is een belangrijk onderdeel van uw huis. Het beschermt u tegen barre weersomstandigheden en geeft uw huis uitstraling. Bij Poelman beschikken wij over circa 300. De kans dat u bij ons vindt wat . Wilt u besparen op de aanschaf van bouwmaterialen. Poelman is gespecialiseerd op het gebied van gebruikte materialen.


Koop of Verkoop groningen op Marktplaats.

Naast een gebruikte dakpannen vind je ook autobedrijf, kringloopwinkel, webshop en postorder, fietsenwinkel, groothandel. In de meest noordoostelijke uithoek van Nederland ligt de provincie Groningen. Tevens leveren wij ook nieuwe dakpannen.


Schildwolde wordt op het Gronings als Schewòl uitgesproken. Wij doen ons best om zoveel mogelijk dakpannen te kunnen aanbieden. Wie bij ons langskomt merkt al snel dat er veel . Wij bieden bitumen, dakpannen en synthetische dakbedekking voor platte, licht helleLees meer. Ons aanbod gebruikte keramische en beton dakpannen bestaat uit een zeer uitgebreide selectie modellen en kleuren. Of het nu gaat om het Oud Holle, Romaanse of Oegstgeester model, wij kunnen u voorzien van het origineel.


Pannen ongeveer 4stuks. Gebruikte beton sneldekpannen, antracietkleur. Kantpan rechts stuks. De pannen zijn nog in een goede conditie!


Ze zijn beschikbaar rond april De p… T. Bij ons vindt u vrijwel alle soorten tweedehands en gebruikte dakpannen op voorraad. Neem contact met ons op voor uw specifieke wensen!

Uitleg over welke gegevens wij graag van de dakpannen , vorsten, kantpannen zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.