woensdag 26 juni 2019

Mokkabonen

Mokkabonen

Pure chocolade met een intense mokkasmaak UTZ cacao. Online bij Albert Heijn al je boodschappen thuisbezorgd of ophalen. UTZ gecertificeerde boeren gebruiken betere landbouwmethodes, met respect voor mens en natuur. Onze chocolade mokkaboontjes zijn van pure chocolade en hebben een intense mokkasmaak. Lekker om allerhande desserten mee af te werken, waaronder witte koffiemousse.


Mokkabonen

Surf er zeker eens naartoe en probeer het uit bij kerst, maar maak voldoende want het wordt gegarandeerd een succes! Er bestaan vele mythes en verhalen over de mokkaboon. Zo zou ook Marco Polo de boon tijdens zijn reis naar China en terug ontdekt hebben. Tijdens deze turbulente reis werden Marco en zijn gezelschap geplaagd door honger. Hierdoor moesten ze in het zuiden van het Midden-Oosten aanmeren om voedsel te kopen.


Specifieke Eigenschappen Chocolade koffiebonen. Bestel MOKKABOONTJES MELK uit Chocolade voor de food professional bij HANOS Horeca Groothandel. Koffieboontjes van melk chocolade. Land van herkomst: Frankrijk.


Mokkabonen

Bevat: melk en producten op basis van melk, Schaalvruchten (noten) en . Categorieën: Woorden in het . Deze mokkaboontjes zijn ideaal voor decoratie voor vele patisserie-doeleinden. Mokkaboontjes , Melk, puur of cappuccino. De chocolade mokkabonen zitten verpakt in een 2kg doos.


Wat is de betekenis van mokkabonen ? Door experts geschreven. Deze cappuccino fudge met mokkabonen begon ik als een experiment. De eerste keer dat ik fudge met koffiesmaak ging maken ging dan ook helemaal fout. Het was eerder vla dan fudge en dan had ik hem ook nog eens in de diepvries gezet om hard te worden. De tweede keer ging stukken beter!


Mokkabonen

Maak hieronder uw keuze. Stuks per doos, st, st. Wilt u dit artikel in uw winkelmandje plaatsen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.