vrijdag 19 mei 2017

Aluminium spatwand

Bokmerk aluminium keuken achterwanden kunnen in iedere gewenste kleur worden gecoat. Tot de mogelijkheden behoren onder meer standaard RAL- en metallic kleuren. Uw badkamer of keuken een luxe uitstraling geven zonder voegen, kiezen en naden. Op zoek naar een aluminium achterwand? Een veel gestelde vraag van klanten aan de telefoon.


Bij Waterink Keukenmakerij plaatsen wij jouw achterwand indien je dit wenst.

Aluminium als achterwand in de keuken. Dit samengestelde paneel voldoet aan verschillende internationale brandnormen. In hoofdzaak zijn drie kunststof plaatsoorten zeer geschikt voor een spatwand in de keuken: HPL, Plexiglas en Dibond.


Een aandachtspunt bij het plaatsen. Dibond of Alupanel is een sandwichplaat die aan beide zijden met een dunne laag aluminium is afgewerkt. De platen zijn leverbaar in een groot . Tot op de millimeter nauwkeurig kunnen wij de platen voor u op maat knippen, zodat u meteen aan de slag kunt. In onze webshop voert u de gewenste.


Luxe aluminium keukenachterwanden in ralkleur: collorz!

Collorz achterwanden zijn hittebestendig,. Daarnaast ook nog eens kras- en slagvast en zeer onderhoudsvriendelijk. Het grote voordeel van dit materiaal is dat het zeer onderhoudsvriendelijk is.


Het is makkelijk schoon te maken en ijzersterk. Dat maakt een aluminium of inox achterwand in de keuken zo interessant. Bovendien is het verrassend . Zambala keuken achterwand Alu Metallic.


De aluminium afdekplaten hebben een geborsteld o. Geef je keuken een persoonlijk tintje en ontwerp hier je eigen keuken achterwand. Een decoratief en voordelig. Het paneeloppervlak is voorzien . Bij GAMMA heeft u keuze uit achterwanden in diverse stijlen.


Van zwarte, witte of grijze hoogglans achterwanden tot aluminium of berken decopanelen. Liever schrootjes of lambrisering aanbrengen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast vindt u bij GAMMA bevestigingsmateriaal zoals dragers, schroeven en.


Naast het fotobehang Pimp Flexible biedt Pimp Your Kitchen sinds kort ook prints aan op hoogwaardig plaatmateriaal. Pimp Superior bestaat uit een laag aluminium van millimeter waarop de tekening onder druk en warmte gebakken wordt. Foto klaprozen in de keuken.

Dit product kent een aantal prettige product eigenschappen. Allereerst zijn deze aluminium achterwanden uit een stuk te leveren. Het materiaal is op een dusdanige manier behandeld dat het eenvoudig . Het duurzame aluminium , mits voorzien van een beschermende coating, leent zich uitstekend voor gebruik in omgevingen waar vocht voorkomt, zoals keukens en badkamers. Hittebestendig, vetbestendig en watervast.


Daarbij kan de coating in elke denkbare kleur worden aangebracht. Zo past een achterwand van Bokmerk in elk interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.