vrijdag 19 mei 2017

Kringloopwinkel vlaardingen waalstraat

Openingstijden: Maandag – van 13:tot 17:00. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Alle adressen en openingstijden van winkels die tweedehands spullen verkopen in Vlaardingen , Zuid-Holland. Alle kringloopwinkels in Vlaardingen kun je ook bekijken op de kaart.


Kringloopwinkel vlaardingen waalstraat

Voor het adres, telefoonnummer en. Waalstraat 6 Vlaardingen Morgen open van 13:tot 17: 00 . Kringloopwinkels in Vlaardingen. Bekijk de openingstijden, telefoonnummer en adres van de kringloop.


De Ophaalservice van kringloopwarenhuis Het Goed staat gratis voor je klaar. In het voormalige postkantoor in de binnenstad koop je tweedehands artikelen en ook nog voor een goed doel. Je kunt hier terecht voor bijvoorbeeld kasten, tafels, stoelen . De meest volledige site met ruim 66.


Bekijk alle telefoonnummers, adresgegevens en beoordelingen van bedrijven. Telefoonnummers, adressen, e-mail, websites, openingstijden en meer vindt u op Bedrijvenpagina. Samen met de Vrijwilligersvacaturebank.


Tweedehands winkel in Vlaardingen. Wij betalen direct contant geld voor je nieuwe of gebruikte producten! LET OP: Koningsdag zijn wij gesloten.


Kringloopwinkel vlaardingen waalstraat

Bij Used Products Vlaardingen kopen wij uw goederen in tegen direct contant geld en heeft u eventueel de mogelijkheid om uw producten binnen een van te voren afgesproken termijn weer terug te kopen. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Het Goed. In de sfeervolle en inspirerende winkels van Het Goed vind je heel veel leuke, gebruikte en aantrekkelijk geprijsde spullen.


Ontbrekend: waalstraat Dat kan toch wel anders ? Bibliotheek Vlaardingen ( miles). Theologische Boekhandel Antiquariaat Müller ( miles). Kom alles te weten over Vettenoordse polder West in Vlaardingen. Het huizenaanbo woningprijzen, type inwoners, voorzieningen, politieke oriëntatie, alles in één overzicht! Bij ons vind u tweedehands spullen passend bij uw budget.


Kringloopwinkel vlaardingen waalstraat

Tevens steunt u het goede doel! Je vindt hier onder andere adresgegevens, openingstijden en beoordelingen. Forumdiscussie bij de lokale omroep Waterweg. Dorp, oud-voorzitter van de. Attema, voorzitter van de PvdA,.


Het is (gedeeltelijk) eigenaar van de volgende in Nederland gelegen entiteiten: Niveau 2. Adriaan Lodder Holding BV heeft op dit moment geen andere bij de Kamer van Koophandel geregistreerde nevenvestigingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.