donderdag 25 mei 2017

Ambachtelijke keuken salade

Een feestje van een salade ! Proef de combinatie van exotische vruchten zoals papaja en ananas met een vleugje gember op een basis van aardappelsalade. En dat proef je, want we gaan voor pure echte smaak. Aardappel spekjes- salade. Hartige Pulled Pork Salade met witte kool, wortel en tomaat 450g.


Ambachtelijke Keuken Rundvlees salade.

In deze salade proef je een combinatie van romige aardappel met kip (ster Beter Leven), gefruite ui, knoflook, bieslook en een goede zoet-zuur balans wat de . Bourgondische rundvleessalade. SPAR is altijd in de buurt. Een compleet overzicht van alle aanbiedingen van supermarkten vindt u op . Ben je op zoek naar Salades ? Een nieuw assortiment in salade. Een heerlijk productassortiment van tientallen salades in groot en kleinformaat.


Van een traditionele Huzaren Salade tot een . Smakelijk gemak uit de ambachtelijke keuken.

Bekijk onafhankelijke informatie over de ingrediënten en duurzaamheid van dit product. Een echte specialiteit van het huis zijn onze salades. Wat te denken van onze ambachtelijke vleessalade of kip- kerriesalade. Allemaal heerlijk afgegarneerd . Wie wil er nou niet een lekkere salade bij de bbq of lekker als een lichte maaltijd.


Stuk voor stuk in eigen keuken bereid met de lekkerste ingrediënten en topproducten. Met recht ambachtelijke salades. Heerlijk bij de maaltij lekker op een . Maak een keuze uit onze diverse soorten.


Boordevol rundvlees en alles vers in eigen keuken bereid. Rijk gegarneerd met gevulde. In onze ambachtelijke keuken en snijbedrijf worden dagelijks koelverse maaltijden en.


In ons eigen snijbedrijf worden dagelijks verse groenten, salades , . Fano salades zijn geschikt als basis voor gemalen-vloeibare voeding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.