maandag 22 mei 2017

Aqualtis wasmachine handleiding

Aqualtis wasmachine handleiding

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Staat de handleiding die u zoekt niet in de lijst hieronder? Vul dan hier een verzoekje in. Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij Repair Café.


Aqualtis wasmachine handleiding

Daarnaast kun je bergen kleren wassen met deze wasmachine omdat je maar liefst kilogram in keer kunt wassen. Heel geschikt voor een groot. Ik voel lichte elektrische schokken als ik de wasmachine aanraak.


Waarschijnlijk is het elektrische circuit in uw woning niet geaard. In dit geval geeft het antistoringsfilter van de machine, dat normaal gesproken 3MA afgeeft, kleine elektrische schokken af aan de persoon die de wasmachine aanraakt. How to run a wash cycle or a drying cycle, 8. Detergents and laundry, 10. Bewaar deze handleiding dichtbij de droger.


Aqualtis wasmachine handleiding

Washing recommendations. In het geval het apparaat wordt verkocht of aan anderen gegeven dient u hen deze handleiding te overhandigen, zodat de nieuwe eigenaars de waarschuwingen en de raadgevingen betreffende het gebruik van de droger kunnen raadplegen. Lees deze instructies aandachtig. Controleer daarnaast of het kinderslot van de wasmachine niet geactiveerd is.


Dit kun je zien aan het lampje op de machine. REPARATIE HANDLEIDING ALLE INDESIT HOTPOINT ARISTON. Kortom een zeer goede aankoop en prima service. Mijn zoontje heeft aan de knopjes gezeten en nu staat de taal op Italiaans. Running a wash cycle, 8. In de handleiding kan ik niet vinden hoe ik dit kan terug zetten.


Aqualtis wasmachine handleiding

Instructions for installation and use. Taal bedieningpaneel, Engels. Handleiding , Handleiding niet standaard inbegrepen. U heeft teveel wasmiddel gebruikt. Voer een handmatige deblokkering.


Wasmachine , handwas en machinewas, of dergelijke op staan).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.