maandag 22 mei 2017

Luxe tafelkleden

Sjieke tafelkleden voor mooi gedekte tafels. Afwasbaar als tafelzeil. Kies uit de prachtige dessins van tafeldeluxe. Sjiek, feestelijk én voorzien van afwasbare coating. Kies het mooiste tafellaken voor een prachtig gedekte tafel.


Cottona Table Textiles is geheel vanuit eigen atelier opgericht.

Inmiddels is het merk dé autoriteit op het gebied van luxe tafelkleden. Niet alleen in Nederlan maar ook in Belgie en Duitsland voorzien we liefhebbers graag van een modieus tafellaken. Bij Cottona kunt u terecht voor iedere stijl tafelkleed dat u maar wens. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.


Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Tafelkleden hebben verschillende functies. Ze kunnen uw tafel ook iets feestelijks geven.


Linnen tafelkleden hebben een luxe uitstraling en zijn daar bij uitstek geschikt voor. U kunt ze krijgen in verschillende maten en vaak .

Een landelijk tafelkleed;. Voor elke gelegenheid kunt u kiezen uit een passend tafelkleed op maat. Onze tafellakens worden dan ook vooral op kwaliteit uitgekozen en voornamelijk op de merken die deze zelfde visie voor ogen hebben. Vraag direct een offerte aan. Onze tafelkleden en servetten zijn gemaakt in een Italiaans meesteratelier en dat zie je er meteen vanaf.


Het kwaliteit van ons linnen is zeer hoogwaardig en geeft uw tafel een luxe uitstraling. Voor een luxe gevoel aan tafel: het tafelkleed. Stel je eens voor… een zwoele zomeravond in de tuin of op het dakterras met een mooi gedekte tafel met een katoenen tafellaken, prachtig servies en het heerlijkste eten! Je geniet niet alleen van het gezelschap en het goede eten maar alles voelt net even extra bijzonder door . Bent u op zoek naar tafellinnen? Bekijk en bestel uw luxe tafellinnen direct in onze webshop.


Zie ook onze inspiratie categorie in de website of onze Instagram pagina: ilhamhome, volg ons! Het katoenen tafelkleed heeft een mooie fijne structuur en is een ware sfeermaker voor interieur of tuin. Dit gecoat tafellaken van katoen biedt je het beste van producten: het gemak van tafelzeil en het soepele van een stoffen tafelkleed. Luxe afwasbaar tafeltextiel. Ben je op zoek naar een tafelkleed ? Karaca Europe biedt een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten voor uw badkamer, keuken, eetkamer, woonkamer én slaapkamer.


Schik uw tafel met een ruime keuze tafellakens en -servetten van Maisons du Monde: gekleurde, ronde, vierkante tafellakens en nog vele andere.

Zoekt u mooie kwaliteit? Heerlijk zachte dekbedovertrekken of handdoeken die wel goed afdrogen? Dan bent u bij LiensLinnenwinkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.