vrijdag 26 mei 2017

Bosch accuboormachine professional

Vele aanbiedingen bij bol. Het gereedschap voldoet aan de hoogste eisen op het vlak van prestatie, precisie en robuustheid voor uitstekende professionele werkresultaten. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Dit assortiment is te herkennen aan de blauwe apparaten. De professionele klusser kan dit gereedschap . De accuboormachines overtuigen door optimaal gewicht, .

Incl : belt clip set zonder accu en acculader! Accuboormachine GSR 18-2-LI incl. Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te.


Toolmax verkoopt decoupeerzaag, schuurmachine, cirkelzaag, reciprozaag, boorhamer, klopboormachine. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt.

Er is altijd iets te doen. Door zijn extreem korte bouw neemt de boormachine maar weinig ruimte is beslag en is eenvoudig weer op te bergen. Voor een perfecte ligging in de hand is de machine ook nog eens erg licht, slechts 1. Hij maakt een goede bediening mogelijk, vooral bij boor en schroef werkzaamheden boven het hoofd of in krappe ruimtes.


De twee versnellingen zorgen voor Nm bij het boren en s. Met 1mm heeft deze accuboormachine de kortste bouwvorm in zijn klasse voor optimale bediening, vooral bij bovenhandse boor- en schroeftoepassingen en op krappe plekken. Je krijgt er nu ook nog een . Lange levensduur en kwaliteit dankzij massief metalen boorhouder en borstelloze EC-motor. Toonaangevend in compactheid en ergonomie. Compacte bouwvorzeer korte koplengte (slechts 1mm) voor perfecte . Boormachines voor de professional.


Boormachines voor de professional zijn geschikt voor gebruikers die geld verdienen met het regelmatig uitvoeren van klussen. De bouwkwaliteit is van die kwaliteit dat de machine geschikt is voor zeer regelmatig gebruik. Meer: Alle boormachines.


De Electronic Motor Protection (EMP) beschermt de motor tegen . Bosch online kopen doe je bij ToolsXL!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.