vrijdag 26 mei 2017

Crock pot cr507 slowcooker

Crock pot cr507 slowcooker

Deze mooie slowcooker brengt met zijn gepolijste zwarte afwerking en makkelijk te gebruiken one-touch knoppen moderne stijl in elke keuken. Slow Cooker digitaal, 4. Voor het bereiden van heerlijke soepen, sauzen en maaltijden! Grootmoeder eat your heart out! In de Crockpot maak je ouderwets lekker gebraa rijk gevulde soepen en de heerlijkste stoofpotten! Op voorraad - Voor 23:besteld . Pot CR5slowcooker in een gepolijste zwarte afwerking is voorzien van makkelijk te gebruiken one-touch knoppen.


Crock pot cr507 slowcooker

Met de CR5is het mogelijk om gevarieerd te koken zonder lang in de keuken te staan. Doordat gerechten niet gebakken of gekookt worden komen smaken beter tot hun recht en blijven . Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Fancy a new fully-featured and stylish slow cooker ? Om meteen alle verwarring uit de wereld te helpen: een slowcooker is het apparaat en Crock Pot is het meest bekende . Hij heeft een digitaal display waarmee je hem gemakkelijk bedient en met de warmhoudfunctie houd je gerechten warm.


De keramieken binnenpan mag ook in de oven. De combinatie van deze handige . De Crock - Pot CR5heeft een inhoud van liter en is daarmee goed voor maximaal vijf personen. De uitneembare schaal is geschikt voor gebruik in de oven. Wanneer je een gerecht klaarmaakt in de slowcooker voorzie je deze de laatste minuten nog van een krokant korstje in de oven, handig. Mijn oude vertrouwde slowcooker heeft plaatsgemaakt voor mijn nieuwe beste vriendje.


Crock pot cr507 slowcooker

De nieuwste Crock - Pot CR-011. Voor veel mensen is de Crock Pot geen merk maar een soort pan, terwijl het in feite een slowcooker is van het merk Crock Pot. Een slowcooker gebruikt warmte en vocht om voedsel. De CR5heeft een keramiekschaal met antiaanbaklaag en kun je ook in de oven zetten.


De slowcooker CR5(inhoud: l) van Crock - Pot is ideaal voor mensen die gezond willen eten, zonder daarvoor uren in de keuken te moeten staan. De digitale Crock - Pot slowcooker is voorzien van een . Met een Crock - Pot kun je nagenoeg alles bereiden, van groenteschotels en stoofgerechten tot soepen of zelfs desserts. Vermogen 2watt - Thermostaat - Controlelampjes - standen - Keramische schaal, inhoud 4. De Crock Pot CR5is een perfecte slowcooker voor het 4-persoons huishouden. Voor net geen honderd euro is dit een complete slowcooker met timer voor een aantrekkelijke . Voor iedereen een voordeel.


Vind Crock Pot op Marktplaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.