vrijdag 16 juni 2017

Antiek kristal glazen

Koop of Verkoop kristal op Marktplaats. Glazen , schalen en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Antiek brocante oude handspiegel handspiegeltje kristalglas. Prachtige oude handspiegl van kristalglas.


De spiegel heeft wat lichte krasjes.

Afmetingen: lengte 30cm breedte 15cm vaste prijs van. Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek Vaas of vazen, antiek kunst, glas en kristal. Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een zoekertje!


De benaming komt trouwens van het gebouw, de abdij van . Dit object staat in de veiling bij online veilinghuis Cata. Deze interessant set is van mooi geslepen kristal uit het begin van de 20ste eeuw. De glazen stolp is mooi geslepen en past precies op . Exclusieve kroonluchters, lusters en lampen, kroonluchter, kopen, luster, kroonluchters, kristallen , bolkroonluchter, plafonniere, wandlampen, muurlampen , hallampen,.

Klassieke plafonnière met een messing armatuur en kristallen kap. Antieke plafonnière met een vergulde messing rand en een bewerkte glazen kap. Een mineraal dat door de mens al vele eeuwen wordt gebruikt voor diverse toepassingen.


Glas is een natuurproduct. In de natuur komt glas in verschillende gedaanten voor: als bergkristal en als obsidiaan. Obsidiaan is een vulkanisch gesteente, meestal zwart van kleur, dat in de oudheid gebruikt werd voor . De expert in antieke kroonluchters en spiegels.


Authenticiteit en vakmanschap. Dat is wat antieke kroonluchters en antieke spiegels onderscheidt van hedendaagse fabrieksproducten. Mooie kleine karaf met twee glazen van geperst licht oranje glas. Hoogte karaf met glazen stop cm. De luchter functioneerde vroeger op gas maar is later omgebouwd op electriciteit.


Het betreft een… € 4500. Historisch materiaal met bewerkingen en sporen uit het verleden zijn duurzame… € 500. Toen het museum ons vroeg hiervoor twee bijzondere plastieken van Haga uit te lenen, werd het zaadje geplant voor het hoofdartikel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.