donderdag 15 juni 2017

Badstof fabrikant

Ontwerp en fabricage van handdoeken en strandlakens voor hotels, bedrijven en verenigingen. NEDERLAND - Nieuwe Tonge. Neem contact op met dit bedrijf.


Badstof van grote merken in onze badstof groothandel. Luxe badstof pakketten bij badstof.

Direct import van de fabrikant. Met deze productie behoort JMA tot één van de grootste badstof producenten in Europa. Veel van de JMA producten vindt zijn weg naar de consument via ( dochter)bedrijven in de hele wereld. JMA heeft verkoopkantoren in Duitsland ( ook voor Oostenrijk en Zwitserland), Nederland (Benelux), Groot-Brittannië, Frankrijk en . JMA dan tot één van de grootste producenten van badstof in Europa.


Portugese concurrent met eveneens 1. Homéé - Badjas feel good - shawlkraag - 360g. Deze allround badstof badjas in wit van 1 zacht biologisch en fairtrade katoen voegt sterren hotelcomfort toe aan uw ochtend routine, uw luie zondagen, uw tijd na douche of bad of uw saunabezoek.

Zacht en vochtopnemend van binnen door het hee. Dan is hier de oplossing! Deze tijk is van katoen en 20. Fysiotherapeuten handdoek, massagepraktijk handdoeken Massagehanddoeken, Wellnesscentra uni handdoeken, handdoeken met logo, relatiegeschenken,handdoek cadeaus handdoeken met borduring, handdoeken voor promotie, . Prachtige, knuffelzachte Nicky velours, met een goede rek.


Perfect voor broekjes, jurkjes, knuffelpopjes etc. Deze stof is verkrijgbaar per cm. De meest verkochte winter badjassen zijn de fleece dames badjassen. Zo zacht als een vachtje en heerlijk warm. De binnenzijde van dit materiaal is badstof katoen en de . Ruim assortiment The One Towelling.


Handoeken, badlakens, badjassen en meer. Bedrukken en borduren mogelijk. Wasbaar hoeslaken geschikt voor een matrasmaat van 90x200cm en 100x200cm.


Het hoeslaken bedekt de bovenkant en . De zijkanten zijn gemaakt van stretchkatoen.

Speendoekje Jollein Speendoekje Bunny Lime Badstof. Handig speendoekje van badstof in frisse kleurtjes. Import van kleding, textiel, caps en badstof uit het Verre Oosten. Landen als China, Taiwan, Thailand en Vietnam hebben al eeuwenlange ervaring met borduren, bedrukken, weven, breien en produceren van kleding en textielproducten. We hebben goede contacten met een aantal vaste fabrikanten in deze landen . Overzicht van producten van fabrikant KOEKA.


Referentie: Hoogste eerst. Slofjes Clearwater Bay Water Pink. Gebreide slofjes voorzien van elastiche . Pin met betaalpas of creditcard bij levering. Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen. Bescherming tegen morsen.


Jumbo Microvezel Doek Universeel . Heeft een badstof voorzijde en een vinyl achterkant. Bevestiging middels klittenband. Uitwasbaar tot graden. Fabrikant , Medimpex Systems . Tenen en hiel van de voet zijn.


Customagic, de grootste fabrikant van bekledingshoezen ter wereld. De Air Flow zone zorgt voor optimale luchtcirculatie. Bekijk de volledige omschrijving.


Website fabrikant : Toon website . Een kleine greep uit onze basisstoffen: interlock, badstof , linnen en jogging. Ook stoffen gemaakt met de nieuwste technieken, zoals neopreen, zijn bij ons verkrijgbaar. Webshop In de webshop vindt u alle stoffen die wij op voorraad hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.